U mnie dziś 29+0 i zaczynam się trochę stresować .dłuży mi się do wizyty martwię się czy wszystko będzie w porządku.I od weekendu mam takie uderzenia gorąca jak wchodzę do sklepu noi odczuwam że szybciej się mecze łapie zadyszkę  przy pierwszej ciąży wydaje mi się że te wszystkie objawy były później a może już nie pamiętam a Wy też tak macie ?
przy pierwszej ciąży wydaje mi się że te wszystkie objawy były później a może już nie pamiętam a Wy też tak macie ?

przy pierwszej ciąży wydaje mi się że te wszystkie objawy były później a może już nie pamiętam a Wy też tak macie ?
przy pierwszej ciąży wydaje mi się że te wszystkie objawy były później a może już nie pamiętam a Wy też tak macie ? do tego mam taki ból bioder
 do tego mam taki ból bioder  ale tych bioder jakby od pośladków. Wydaje mi się że to od tego że cały czas człowiek w rozkroku jakimś jest bo ciężko nogi dobrze złączyć
 ale tych bioder jakby od pośladków. Wydaje mi się że to od tego że cały czas człowiek w rozkroku jakimś jest bo ciężko nogi dobrze złączyć 
 ale ostatnia prosta przed nami, damy radę
 ale ostatnia prosta przed nami, damy radę