reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
szczerze to kupiłam używany, skiddou oslo 2w1, gondole używa się pół roku a szczerze te spacerówki z wózków 2w1 nie spełniają moich oczekiwań więc później lubię jakąś fajną spacerówkę. Bardzo dużo spaceruje ze starszą córką ale też jeździmy w teren więc muszę mieć coś lekkiego na wyjazdyDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę![]()
Tak wgl cześć dziewczyny, nie wiedziałam że wątek otwarty przetrwał

Załączniki
Ja monitor snuza hero, laktator neno ale nie wiem który jeszcze no i śpiworek a nie kołderkę. A kokon zamówiłam z owieczka.com.plOj jak ja bym chciała już 30 tydzień, nie narzekajcie
Żeby jakoś zmienić temat chciałam spytać co tam kupujecie?
Zakupy to zawsze weselszy temat, ja mam pierwszego syna i patrząc teraz na zestawy niemowlęce to myślę, że tak mało mu kupiłam
Czy i jeśli tak to jakie polecacie?
- monitor oddechu
- nianię elektryczną
- laktator
- kokon niemowlęcy
- co lepsze kołderka czy śpiworek?
Nie wiem o co jeszcze zapytać![]()
My kupiliśmy muvvo quick 4.0. Pan w bobolandzie nas przekonałDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę![]()

We wrześniu opisywałam dosyć mocno na co zwracam uwagęDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę![]()

O też przeglądałam tą stronę ostatnioJa monitor snuza hero, laktator neno ale nie wiem który jeszcze no i śpiworek a nie kołderkę. A kokon zamówiłam z owieczka.com.pl

JoAnnA250694
Fanka BB :)
tak, kupiłam takiChodzi mi oczywiście o te otulacze z wyciętymi dziurkami na pasy![]()

Załączniki
Zdecydowanie polecamChodzi mi oczywiście o te otulacze z wyciętymi dziurkami na pasy![]()
reklama
Kupiłam dwa używaneDziewczyny a jak zakup wózków? Macie coś na oku? Jakieś polecenia? To moja pierwsza ciąża, wybór ogromny. Nie wiem na co zwrócić uwagę![]()

szczerze to kupiłam używany, skiddou oslo 2w1, gondole używa się pół roku a szczerze te spacerówki z wózków 2w1 nie spełniają moich oczekiwań więc później lubię jakąś fajną spacerówkę. Bardzo dużo spaceruje ze starszą córką ale też jeździmy w teren więc muszę mieć coś lekkiego na wyjazdy
Tak wgl cześć dziewczyny, nie wiedziałam że wątek otwarty przetrwałmoże się przedstawię Aśka 30 lat ,to moja 3 ciąża, starsza córka ma 6 lat ,drugą ciążę straciłam i teraz czekam na styczniową Matyldelę
![]()
Cześć Joanna

Piekne imię Matylda

Co do otulacza to mam otulacz na cieplejsze dni, a na chlodniejsze dedykowany do fotelików śpiworek, tez z dziurkami na pasy.
Jesli chodzi o monitor oddechu, to czytalam wiele opinii i jeski dziecko nie jest wcześniakiem ani nie ma problemów z oddychaniem po porodzie to nie ma potrzeby wydawac na to pieniędzy, tak więcej ja sie wstrzymuje z zakupem.
Jesli będzie potrzeba to ktos kupi, tyle tego jest teraz na rynku.