reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też już zmykam spać. Mam nadzieję, że odezwę się niebawem (może jutro?).:tak::-)
Aneta głos oddałam.:tak:

Dobranoc kobitki.:-)
3eeeb6c5c0fc7cc87920d7afbad66dc1.gif

reklama
Witajcie Koffane :happy2:

Kurcze przez prawie 3 dni nie zaglądałam i ładnych zaległości sobie narobiłam:baffled:
Za Wami nadążyć nieraz jest bardzo ciężko:tak: W poniedziałek miałam jakiegoś doła:confused::-( i nic mi się nie chciało a we wtorek 12 gości, grill i impreza do późna:no: więc nie chciało mi się nawet tu zajrzeć. A dziś sprzątanko, mycie okien itp. Musiałam troche lepiej ogarnąć bo w piątek przyjeżdza siostra mojego m z Irlandii , ze swoją 4 miesięczną córunią :tak::-D i niebedzie czasu na sprzątanko bo mamy zamiar cały czas latać , tzn sie odwiedzać :-D:-D Już nie moge się doczekać maleństwa bo jeszcze jej nie widziałam,:no:tylko widziałam na fotkach i przez skypa, a teraz wkoncu bede mogła ją wycałować :tak: i pobawić ;-).

A teraz nadrobie chociaż część zaległości :tak:

No i parę foteczek wspominkowych:-D
Amandzia chyba z godzinkę po porodzie:-D
amandzia1955wo7.jpg

na drugi dzień w szpitalu
wehiklp8.jpg

jeszcze w szpitalu:tak:
wehik1af9.jpg

myślę...:-D
wehik2xr9.jpg

mam już tydzień:-)(zdj robione komórką)
dsc03349pc0.jpg

U mamusi w brzusiu- 5 miesiąc:tak:
wbrzusiu1rr2.jpg

po kapieli- mam już 8 dni :-D
pokpielium0.jpg

a tu mam już 2 miesiące:-D
dwamiechyxe5.jpg

4 miechy za mną:-D
majuxy1.jpg

no i ostatnia fotka - mam na niej 7 miesięcy
7miesicyfl4.jpg

Amandzia prześliczna :tak: i ta burza włosków:szok: bombowa:tak::-D, moja jak się urodziła to niewiele włosków miała, wkleje Wam kiedyś fotki. No a Ty mamuśka no no, niezła laska :tak: i jaka młodziutka, ślicznie :tak:

No Aluśka, ja bym na waszym miejscu juz zamek z wysoką wieżą szykowała co by Ślicznotke od nadmaieru adoratorów chronic.No ale urode ma po mamusi:tak::tak::tak:
:-D:-D:-D Racja , zgadzam się z Tobą Bodzia w 100%:tak::tak::tak::-D
Bodzia jak tam nasz słodki Lolek?. I foteczki jak zwykle superowe:tak:, chyba swoje też Ci podeśle;-). Masz talent koffana :tak::tak::tak:

No i zapomniałam w tym miesiącu sformatować dysku i już doprowadza mnie do szału.Kiedyś go uduszę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Nie denerwuj się kochana, jeśli chodzi o m :-D;-):-D to Madźka ci poradzi jak ich wychować :tak:;-)

:baffled::baffled:a tu cisza jak makiem zasiał. no tak sezon ogórkowy:cool2::cool2::cool2:
idę zalec z mężem na kanpie i Dr Housa będziemy oglądać:tak:
życzę Wam kobitki nocki, która przynosi ukojenie i odpoczynek po dłuuugim dniu:tak:;-)
niteboybed.gif

No kochana na Dr Housa to się chyba zdeczko spóźniłaś? ;-):-) Ja też lubie oglądać tego wariata :tak::-D:-D

Wreszcie udało nam sie dojśc do remontu kuchni:tak: Meble to miałam jeszcze po dziadkach, chyba ze 20 lat miały:sorry2: No ale trochę kaski od rodziców dostalismy to mężuś odnowił:-D

Sikoreczka kuchnia śliczna :tak::tak::tak:
Superanckie tatuaże sobie córcia zrobiła ;-), jaki talent :tak:, zdolna pewnie po mamusi co? Super foteczki z pikniku i wypadu z Jagą.
Widze że dni do urlopiku odliczasz, nie dziwie sie, baw się dobrze koffana:tak::tak:

:tak::tak:no tak od razu pomyślałam:dry:Anula kobieto weź no Ty się zbierz w sobie tupnij swoją filigranową stópką i ustal zasady w tym związku bo ten chop Ci swoim marudzeniem i fochami czas zabiera;-)ściskam cieplutko i mam nadzieje, że już wszystko okiej i formata mu wczoraj zapuściłaś i dzisiaj bez zarzutu działa:sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D

Madźka sprzedałam mu z mojego 38 i jest ok.On jest dziwny poważnie przed ślubem był jakiś inny;-)albo moja miłość była wtedy oślepiona:-D:-D:-D:-D:-D
My dziś znów do lekarza mam nadzieję,że wyniki będą ok:tak::tak::tak:Jutro okulista i mam nadzieję,że póki co koniec.Staś miał wczoraj pobiraną krew normalnie z żyły i nawet nie zapłakał mój dzielny mężczyzna:tak::tak::tak::-D:-D:-DChciałam Wam wrzucic foty ale mój kompik nie dogaduje się z aparatem i mus czekać aż m. wróci i naprawi:tak::tak::tak:

Ucałuj Stasia , i oby wszystko było dobrze :tak: , mojej małej też oczko uciekało i to dość długo ale zawsze jak jechaliśmy do okulisty było wszystko ok. Ale Staś dzielny chłopak jest :tak::tak::tak:, Patrycji kolega z klasy jak tylko igłe widzi to już płacze a z Twojego Stasia to prawdziwy facet jest :tak::-D

:dry:Aggaaaaaaa, Iiwkaaaaa, Asiulinkaaaaaa - gdzie was licho porwało baby:confused::confused:

Jestem, jestem. już mnie przywiało spowrotem :-D

Zuzkus piekne widoczki :tak:
Kerry witaj :-)
Asiulinka gdzieś Ty sie podziewała?

Dziewczyny którch nie mam na NK dawajcie namiary, oczywiście jeśli chcecie mnie w swoich znajomych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jak coś pominełam przepraszam

Na lipcówkach ostatnio mały ruch.;-)Nie martw się o mnie też nikt nie pytał. A ja tam zauważyłam, że Cię brakuje.;-):-p
no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała:wściekła/y: sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta:wściekła/y: oszty :tak:
pustki pustkami:-p z siorką piję;-);-);-) nio i jest gites;-) a oto fotki mojej siostrzyczki w sukni ślubnej

i jeszcze jak z wami dziś na kolanach przebywałam:baffled:

Hej, hej jestu kto jeszcze?

zuzkus zawsze można się nauczyć, nigdy nie jest za późno. Ja dopiero dwa sezony jeździłam ale wciągnęło mnie na maksa. no a teraz dwa lata przerwy no bo najpierw jedno małe a teraz ciąża była dlatego czekam z upragnieniem na zimę...porządną!

No co do tych porządnych zim to...:no::baffled:

Zuzkus współczuję takiej rozłąki z małżonkiem:-(
ładne widoczki masz:tak::-):-):frown:

Widoczki ładne, ale pracy nie ma i młodzi uciekają:-(za pracą

Dobranoc babeczki, czas iść w kimono

Witam o poranku.Niestety pochmurny z kapuśniaczkiem. Właśnie czekam na męża i Kubusia bo poszli po pieczywo ale znając Kubusia to zrobił jeszcze obchód po wszystkich kałużach.

reklama
Cześć Laseczki :-D

Pogoda nam się troche popsuła :no: , wczoraj było piknie :tak: a dziś znowu dupaaaa, chmury i wiaterek. Oby nie padało bo :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: okna przecież myłam, ale u mnie to norma jak umyje to pada :baffled: może lepiej wcale nie myć? :confused::-D:-D

z siorką piję;-);-);-) nio i jest gites;-) a oto fotki mojej siostrzyczki w sukni ślubnej

i jeszcze jak z wami dziś na kolanach przebywałam:baffled:

Wow:szok: Jaga ślicznie wygląda a suknia piękna :tak::tak::tak: W tym szczegulnym dniu będzie olśniewająca :tak::tak::tak: Napewno :tak::tak::tak:

Ach Sikoreczko jakie pikne zdjątko :tak:, ale TY na klecząco przed kompem, kolanka nie bolały? Poświęcasz się dla nas kochana :tak::-) A kto Ciii krzesło porwaaaaaaał?
Zaproszonko poszło,dziękuje za namiary i przesyłam buziaczkiiiiiiiiii :-):-):-)

Do góry