Witajcie.:-)
Udało mi się dziś doczłapać do kompika i do Was.
Jestem troszkę umęczona, bo Grześko dzis jakiś taki marudny i naręczny był.
Wczoraj upiekłam mu torcika, a dziś rano dzwoni mama, że wpraszają się do nas popołudniu i że moja siostra też mu upiekła torcik, więc Grześko miał dwa.
No cóż jak świętować, to świętować. Jakby co to zapraszam na torcika.

Bo tam ostatnio strasznie drętwo.
A Wam dziękuję za nawoływanie i miłe powitanie.;-)

A siosrta Sikoreczki ślicznie wygląda.
Sukienka b.ładna.:-)
Agga mała była śliczna jak była mała i nadal jest.;-)

:-)

No tak... jak ja się pojawiłam, to wszystkie pouciekały spać.
Udało mi się dziś doczłapać do kompika i do Was.

Jestem troszkę umęczona, bo Grześko dzis jakiś taki marudny i naręczny był.

Wczoraj upiekłam mu torcika, a dziś rano dzwoni mama, że wpraszają się do nas popołudniu i że moja siostra też mu upiekła torcik, więc Grześko miał dwa.

Sikoreczka i Madżka kochaniutkie, to pisałam o lipcówkach.no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziałasie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta
oszty
![]()

A siosrta Sikoreczki ślicznie wygląda.

Agga mała była śliczna jak była mała i nadal jest.;-)

Dobrze, że choć bielizna Ci się ostała.;-) A mąż to by pewnie bardzo zadowolony był, gdyby Cię zobaczył...Tu pisze do Was ja miss mokrego podkoszulka ziemi łódzkiej;-)poszliśmy z Szymem na spacer i nas zlałooooooooo
normalnie tylko bielizna mi sucha została
idę włosy wysuszyć i misiowi ciepłej herbatki zapodać. Ale duchota nie do wytrzymania jest
dziwna ta pogoda
![]()

I ja przyłączam się do życzeń. Gratuluję tych 9 lat, bo wiem, że raz jest lepiej, a raz gorzej. I życzę kolejnych, ale z samymi dobrymi chwilami...zuskus rany, teraz dopiero skumałam.
![]()
Wszystkiego najlepszego na 9 - glinianą rocznicę pożycia małżeńskiego
![]()

Madziulka słodziutko zasnęła.:-)U ciebie cieplutko a u nas zimno i padaNo ale na spacerku kałużowym byliśmy;-) Fajnie się dzieciaczki potaplały. Wróciliśmy a ja zabrałam się za robienie jedzonka
Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
![]()
chyba była moja córcia zmęczona po spacerku
![]()
Twoja córcia też fajne pozy przybiera do spania.Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.

No tak... jak ja się pojawiłam, to wszystkie pouciekały spać.