reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.:-)
Udało mi się dziś doczłapać do kompika i do Was.:-D
Jestem troszkę umęczona, bo Grześko dzis jakiś taki marudny i naręczny był.:baffled:
Wczoraj upiekłam mu torcika, a dziś rano dzwoni mama, że wpraszają się do nas popołudniu i że moja siostra też mu upiekła torcik, więc Grześko miał dwa.:-D No cóż jak świętować, to świętować. Jakby co to zapraszam na torcika.:tak::-D

no jakże cię w doooooopę kopnę to bydziesz widziała:wściekła/y: sie pytam gdzie ty, listy gończe posyłam a ty mi piszesz że nikt o cię nie pyta:wściekła/y: oszty :tak:
Sikoreczka i Madżka kochaniutkie, to pisałam o lipcówkach.:tak: Bo tam ostatnio strasznie drętwo.:baffled: A Wam dziękuję za nawoływanie i miłe powitanie.;-):tak::-D:-D
A siosrta Sikoreczki ślicznie wygląda.:tak: Sukienka b.ładna.:-)

Agga mała była śliczna jak była mała i nadal jest.;-):tak::-D

Tu pisze do Was ja miss mokrego podkoszulka ziemi łódzkiej;-):-D:-D poszliśmy z Szymem na spacer i nas zlałooooooooo:szok::baffled::baffled: normalnie tylko bielizna mi sucha została:angry::angry:idę włosy wysuszyć i misiowi ciepłej herbatki zapodać. Ale duchota nie do wytrzymania jest:dry:dziwna ta pogoda:dry::dry:
Dobrze, że choć bielizna Ci się ostała.;-) A mąż to by pewnie bardzo zadowolony był, gdyby Cię zobaczył...:-p:rofl:

zuskus rany, teraz dopiero skumałam :sorry2:.

linia07.gif

Wszystkiego najlepszego na 9 - glinianą rocznicę pożycia małżeńskiego

linia07.gif
I ja przyłączam się do życzeń. Gratuluję tych 9 lat, bo wiem, że raz jest lepiej, a raz gorzej. I życzę kolejnych, ale z samymi dobrymi chwilami...:tak::-)

U ciebie cieplutko a u nas zimno i pada:baffled: No ale na spacerku kałużowym byliśmy;-) Fajnie się dzieciaczki potaplały. Wróciliśmy a ja zabrałam się za robienie jedzonka:tak: Synio mnie zawołał do pokoju i oto jaki mi widok pokazał:
19404913099.jpg

:szok: chyba była moja córcia zmęczona po spacerku :szok:
Madziulka słodziutko zasnęła.:-)

Apropo spania pokaże wam śpi moje dziecko.
Twoja córcia też fajne pozy przybiera do spania.:-D

No tak... jak ja się pojawiłam, to wszystkie pouciekały spać.:baffled:

reklama
Słodziutkich jak miód
milutkich jak puch-
takich Ci życzę
w dzisiejszą noc snów
Bardziej kolorowych
niż gwiazdki na niebie
a oprucz tego
buziaki dla Ciebie
Wszystkiego Naj Naj lepszego dla Grzesia z okazji Roczku
BUZIAKI :tak:

Załączniki

• Happy_Birthday.bmp
    8,7 KB · Wyświetleń: 68
  • pu_i_wp_plCA2M83G4.gif
    pu_i_wp_plCA2M83G4.gif
    70,5 KB · Wyświetleń: 57
Grzesiu koffany:
Cóż by Ci życzyć, kiedy życzeń tyle
na każdej kartce, tu wszędzie.
Każdy Cię kocha i życzy mile
cóż moje słowo znaczyć tu będzie?
Wiec ślę Ci jedno życzenie małe:
bywaj szczęśliwym przez życie całe!

kurcze miałam tyle napisane a tu net się wyłączył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asiulino Wszystkiego Najlepszego
cdcxsw55.gif
dla Grzesia z okazji Pierwszych Urodzinek .... dużo buziaczków.....

Zuskus soryyy za moje roztrzepanie i ślepote
Oby dalsze lata były jeszcze bardziej miluśne i wesołe niż teraz;-)

Agatulko dzidziusie prześliczne :tak::tak::tak:

Sikoreczko a może zapomniałaś dać malutkiej jedzonko że taka wyczerpana zasneła? ;-):-D:-D:-D

ja dziś dojodowana z dziećmi i szwagierkami byłyśmy na spacerusku i o plaże zachaczyłyśmy , synuś jednej z nich Kacperek cudny łobuziak 1roki 5m rozbiegany jak na bateryjki :-D:-D:-D
a dam pare fotek ;-)

Załączniki

• DSC00301.JPG
    DSC00301.JPG
    369,8 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Ech dziewuszki ja się będę zmywac do łózia:tak: Moja córcia zasnęła mi przed samą 23, no ale ja się wcale nie dziwię skoro drzemka zakończona została koło 18:dry:
Asiulinko a ja już myślałam że ty o nas piszesz że nikt nie zauważył;-) Nio ale fajnie że już jesteś:-)
Anetko fajniste ma córcia pozy do spania :-D
Agatulka dzieciaki słodziaki :tak:
Jkrzymka fotki cuudowne :-) Ja jeszcze troszkę i będę się plażowac:tak: Już w niedzielę zalegnę na piasku:cool2::cool2::cool2::cool2:
Dobra zmykam, jutro od rana mega pakowanko:baffled: Nie lubię się pakowac, zawsze mam za małe torby:sorry2:
A oto co robiła Madzia przed zaśnięciem:

reklama
Dziękuję za życzonka dla Grzesia.:-)

JKrzymka fotki fajne. ale ja Ci tego jodu zazdroszczę.;-):tak::-)

Sikoreczka mali kałużowcy pierwsza klasa. A Madzia nawet w wersji deszczowej fosonu nie traci.;-):-D
Pakowania nie znoszę, ale chyba jeszcze bardziej nie lubię rozpakowywania i tego całego bałaganu.:baffled: W każdym bądź razie życzę powodzenia i toreb bez dna.;-):-)

I ja już mówię dobranoc. Śpijcie dobrze.:-)

Do góry