MamaR
Fanka BB :)
Nie wiem ale ewidentnie nie było jeszcze owulacji skoro progesteron 0tak się tylko zastanawiam czy to jest faktycznie takie 0:1 zwłaszcza przy kp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie wiem ale ewidentnie nie było jeszcze owulacji skoro progesteron 0tak się tylko zastanawiam czy to jest faktycznie takie 0:1 zwłaszcza przy kp?
A jakie masz amh? Ja też bardzo niskie, po ostatnim badaniu wynik 0,78 w wieku 29 lat. Ale ostatnio powiedział, że jest zaskoczony, że mimo tak niskiej rezerwy wszystko całkiem dobrze funkcjonujePo wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę
Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem![]()
Super! Mówił ile jajeczek?Po wizycie okej.
Endometrium ładnie rośnie tak samo pęcherzyki.
W sobotę kontrola i wtedy zadecyduje kiedy punkcja.
Ale mówił że jeśli będzie tak to szło to poniedziałek bądź wtorek punkcja.
Także się cieszę
Powiedział jeszcze że nie spodziewał się po tak niskiej rezerwie jajnikowej że tak ruszę
Kontunuje leki plus dorzucił mi orgalutan czy jakoś tak.
Nie mam jak dokładnie sprawdzić nazwy bo w pracy jestem![]()
W czerwcu jak badałam miałam 0.80 a teraz miałam na nowo robione i wyniosło 0.40A jakie masz amh? Ja też bardzo niskie, po ostatnim badaniu wynik 0,78 w wieku 29 lat. Ale ostatnio powiedział, że jest zaskoczony, że mimo tak niskiej rezerwy wszystko całkiem dobrze funkcjonuje
Właśnie nic nie powiedział konkretnie.Super! Mówił ile jajeczek?
Fajnie, że punkcja tak szybko, będziesz miała już za sobą ten etap![]()
tak się tylko zastanawiam czy to jest faktycznie takie 0:1 zwłaszcza przy kp?
Nigdy nie badałam proga, dopiero przy biochemie a tam był 0 cośNie wiem ale ewidentnie nie było jeszcze owulacji skoro progesteron 0![]()
Tu masz wykresik jak zachowuje się progesteron w cyklu.Nigdy nie badałam proga, dopiero przy biochemie a tam był 0 coświęc zdam się na Ciebie
![]()
Teorie znałam ale dokładnych wartości nieTu masz wykresik jak zachowuje się progesteron w cyklu.