P
paola121214
Gość
To ja wiem tylko ten trend jest w stanach i dlatego się pytamnie ciemnieją, test owulacyjny jest czuły na LH, nie na BHCG. Dlatego to mit, dziewczyny tu na forum sprawdzały.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja wiem tylko ten trend jest w stanach i dlatego się pytamnie ciemnieją, test owulacyjny jest czuły na LH, nie na BHCG. Dlatego to mit, dziewczyny tu na forum sprawdzały.
to czekamy na wynik ,może beta jakąś tam mała wartość już będzie miałaOczywiście
Watpie że coś pokażeto czekamy na wynik ,może beta jakąś tam mała wartość już będzie miała![]()
powiem szczerze że, czasem mam wrażenie że one widzą dwie kreski i myślą że to pozytywne. A pozytyw wiadomo taki sam lub ciemniejszy.To ja wiem tylko ten trend jest w stanach i dlatego się pytam
To ja wiem tylko ten trend jest w stanach i dlatego się pytam
Ja sie tylko pytamWiesz, Amerykanie to nie są jacyś super mądrzy ludzie![]()
zdecydowanie ! Na już ! HahaTrzymam kciuki za czekające na wynikii zaklinam by były już teraz zaraz!
to faktycznie każą ci długi czekaćWatpie że coś pokaże
Progesteron mnie bardziej interesuje bo nie byłam na sprawdzeniu czy pękły.
Robię w diagnostyce tak więc po 19 będzie Progesteron lub w nocy .