Żołna
Fanka BB :)
Gdybym nie poroniła ostatnio przez za wysokie TSH to na pewno bym o tym nie myślała.Nie bierz na własną rękę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdybym nie poroniła ostatnio przez za wysokie TSH to na pewno bym o tym nie myślała.Nie bierz na własną rękę!
ja biorę 50 , raz dziennie rano . Jak poszłam do emdo miałam ponad 4 dała mi 25 raz dziennie i po 3 miesiacach miałam 1.8 teraz miałam badać znowu i iść z wynikiem , ale czekam do wizyty u gina i zapytam czy to jest dalej aktualne czy robić tamte badania czy nie i czy dalej przyjmować taka sama dawne . Na ten moment powiedziała że mam brać . Nie masz możliwości umówić się do jakiegoś innego Endo ? Chociaż na teleporade ,bo kurde tak na własną rękę brać to nie wiemMożesz mi powiedzieć w jakiej dawce bierzesz? Mam w domu 1,5 opakowania po poprzedniej ciąży. Wtedy brałam 1 tabletkę na czczo przy TSH 2,93. Teraz mam 3,35. Zastanawiam się czy zastosować taką samą dawkę. Jak na złość i gin i Endo na urlopie przez cały tydzień.
ale ja chcę założyć prywatny wątek tylko nie teraz , za tydzień-dwa kiedy my będziemy miały już potwierdzone cokolwiek a kolejne dziewczyny dojdą . Na ten moment jest to dla mnie bez sensu , myślę że i tak jeszcze nie mamy chyba takich intymnych spraw ...ja jestem za prywatnym, później wysyłałyśmy sobie nawet fotki po porodzie no i jednak czasem porusza się intymne sprawy jak to przy ciążyJa do prywatnego mogę dołączyć dopiero po potwierdzeniu serduszka, a chcę iść dość późno (około 20 lutego) - teraz mam początek 5 tygodnia, choć wiem, że owulację mam bardzo wcześnie i może być ciut starszy kropek. Jeszcze mentalnie nie do końca pozwalam sobie czuć się w tej ciąży bo mnie zaskoczyła
![]()
Właśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chałaja biorę 50 , raz dziennie rano . Jak poszłam do emdo miałam ponad 4 dała mi 25 raz dziennie i po 3 miesiacach miałam 1.8 teraz miałam badać znowu i iść z wynikiem , ale czekam do wizyty u gina i zapytam czy to jest dalej aktualne czy robić tamte badania czy nie i czy dalej przyjmować taka sama dawne . Na ten moment powiedziała że mam brać . Nie masz możliwości umówić się do jakiegoś innego Endo ? Chociaż na teleporade ,bo kurde tak na własną rękę brać to nie wiem
Ach ja tego nie znam, u mnie poród na początku zapowiadał się spoko, ale po 3-4h doszłam do 7 cm rozwarcia i się okazało, że młody nie przejdzie (ważył prawie 4500) i miałam cesarkę na cito. Fakt, że znieczulenie mogło też spowolnić akcję (podanie go było najpiękniejszym momentem poroduJa osobiście mam ogromną traumę po wcześniejszym porodzie i wywolywaniu go roznymi sposobami przez prawie 2 tygodnie, wiec chyba zdecyduje się od razu na cięcie![]()
ja nigdy nie szukałam ale może znany lekarz ? Teraz jak weszłam i wybrałam wizytę online to nawet na już można się umówić . Jest 16 wiec np na 18Właśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chała
a to chyba nie ma znaczenia z jakiego miasta będzie ? Ważne żeby porozmawiać czy masz przyjmować leki czy nie , w jakiej dawce i tak dalejWłaśnie miałam pytać Was gdzie szukacie teleporady bo to co znajduje to jakaś chała
nie no chyba dobrze liczy, bo wiesz wzrost 100% z 3000 jednego dnia to liczy Ci już ponad 6000 następnego, a potem znowu podwajano kalkulator tak pokazuje . On dla mnie ogólnie jakoś dziwnie to liczyskoro było 3200 prawie a jest 10 tys ponad no to dalej wzrosło o więcej niż 100 % w ciągu tych 3 dni . Nie wiem , ważne że w normie
i na kolejnym badaniu powinno już już widać więcej niż pęcherzyk
Ja bym jeszcze poczekała, bo to jednak dopiero sam początek i wiele dziewczyn jeszcze nie wie o ciąży.no nie wiem , wszystkie dziewczyny są za prywatnym ? Bo z tego co wiem to zawsze tworzą go dziewczyny dużo później . Wiele z nas nawet nie miała 1 wizyty także .. dużo dziewczyn jeszcze nie wie , a myślę że na wątku staraczkowym jest dużo które chciałby do nad dołączyć i później się nie odnajdą . Zresztą dokładanie później osób do prywatnego chyba nie jest aż tak proste bo trzeba za każdym razem pisać do admina , a twojerzenie kilku wątków też nie wiem czy jest okej