reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Owulacja?Mnie dzisiaj boli lewy jajnik, aż pachwina zastyga.
Ja od wczoraj praktycznie cały dzień czuję lewy jajnik. Bez bólu, bardziej jako lekki ucisk, smyranie. Nie nastawiam się, bo do testowania zostało mi jeszcze sporo czasu, ale pamiętam, że trochę podobnie czułam się z Pierwszym Purchlakiem. Nie pomaga to, że młoda zaczęła gadać do mojego brzucha "No, wychodź już, ile można na ciebie czekać!"Mnie dzisiaj boli lewy jajnik, aż pachwina zastyga.
93kora
Moderator
Teoretycznie okres mam mieć za 9/10 dni także jest to niemożliwe , chyba ,że późniejszą i później okres będzie.Owulacja?![]()
Ale wydaje mi się ,że już miałam owulację
93kora
Moderator
Kocham te określenia ... Pierwszym PurchlakiemJa od wczoraj praktycznie cały dzień czuję lewy jajnik. Bez bólu, bardziej jako lekki ucisk, smyranie. Nie nastawiam się, bo do testowania zostało mi jeszcze sporo czasu, ale pamiętam, że trochę podobnie czułam się z Pierwszym Purchlakiem. Nie pomaga to, że młoda zaczęła gadać do mojego brzucha "No, wychodź już, ile można na ciebie czekać!"![]()
Po porodzie awansowała na Wielką WszechmlecznąKocham te określenia ... Pierwszym Purchlakiem.
Aga993
O, to polecam zrobićAni razu...
Aga993
Ja robię z pakietu, gin mi wystawia skierowanieA jak ogarnąć takie badanie piersi?
Do kogo się udać, z kim rozmawiać?
reklama
kate.morgan
Hej, poproszę o zapisanie na 13 lutego.
W tamtym roku jedna ciąża biochemiczna i poronienie w 9 tyg. Strasznie to wszystko przeżyłam. Psychiczne konsekwencje mam do dzisiaj.
Zostaliśmy przebadani, wszystko ok, jesteśmy zdrowi.
Na pokładzie niedoczynność tarczycy (endokrynolog powiedział, że jak tylko wyjdzie test ciążowy to trzeba zwiększyć dawkę euthyroxu o 30%)
Ogólnie polecam wam elektroniczne testy owulacyjne Clearblue z Allegro, zawsze mi się zgadzało.
A jak ktoraś będzie miała wątpliwości co do testu to polecam pobrać jakąś aplikacje, która robi negatyw ze zdjęcia - wychwyci to nawet cień cienia. Ja korzystałam z filtru z tik toka
W tamtym roku jedna ciąża biochemiczna i poronienie w 9 tyg. Strasznie to wszystko przeżyłam. Psychiczne konsekwencje mam do dzisiaj.
Zostaliśmy przebadani, wszystko ok, jesteśmy zdrowi.
Na pokładzie niedoczynność tarczycy (endokrynolog powiedział, że jak tylko wyjdzie test ciążowy to trzeba zwiększyć dawkę euthyroxu o 30%)
Ogólnie polecam wam elektroniczne testy owulacyjne Clearblue z Allegro, zawsze mi się zgadzało.
A jak ktoraś będzie miała wątpliwości co do testu to polecam pobrać jakąś aplikacje, która robi negatyw ze zdjęcia - wychwyci to nawet cień cienia. Ja korzystałam z filtru z tik toka
Podziel się: