reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Hej dziewczynki. U mnie czasu brak 🫣.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Super, że są te pozytywne, chciałabym by wszystkie takie były.
ej jak się liczy tygodnie? Jak jest np 6+4 to to jest 6 czy 7 tydzień? 🤪
Mój gin mówi, że 6 + dni to zawsze 6 tydzień.... ciąża trwa 40 tyg... ale tak naprawdę 39+6 ;). A 40 tyg + jakiś dzień to już po terminie :).. Ale id zawsze jest wiele sporów na ten temat.
Dziewczyny u mnie już po wszystkim... W poniedziałek na USG już był pusty pęcherzyk bez zarodka. Wczoraj podawali mi leki na oczyszczenie i dziś wyszłam do domu.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i pozytywne myśli, a teraz to ja za Was wszystkie trzymam kciuki żebyście szczęśliwie donosiły te ciąże i żeby wszystko było dobrze.
Bardzo mi przykro. Tulam mocno
Jestem dopiero 4t5d ciąży więc sam początek, jeszcze nawet nudności nie mam i poza częstymi odwiedzinami toalety i wzdęciem to w zasadzie nic się nie dzieje :) tak pobieżnie poczytałam to niektóre już w 8-9 tc! Pewnie część jeszcze we wrześniu się rozpruje :) niby doświadczenie mam ale czuję dużą potrzebę bycia w grupie swoich ciążówek, bo kto zrozumie na pewnym etapie te wszystkie anomalia kobiece?? haha
Hej i jest poczwórna mama :).
Ja też mam taką właśnie potrzebę :).
Witamy ❤️ to póki co masz chyba największą gromadke tutaj, jeśli się nie mylę, a w jakim wieku 🩵🩷?
Jeśli wszystko będzie dobrze, to ja będę z największą 🙊. 🩷🩷💙🩷... i się okaże :)..
Ja już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Bardzo mi przykro ... to jest takie niesprawiedliwe :(... tulam mocno.

reklama
Do góry