reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Hahah tak było, ale powiem Ci ze teraz to mogę ewentualnie polecić ubrania z wełny merino 😁 jedzeniowo no to zobaczymy, bo ciut mi chęci opadły 😅
Moja córka właśnie cały weekend przechodziła, ja w sumie też bo pojechaliśmy w góry do domku a tam było-12 to warstwowo na zewnątrz trzebabylo się ubierać.

Kurcze.. widocznie taki 'urok' Twojej ciąży, ratuj się paracetamolem jeżeli bol jest nie do zniesienia, po co masz się męczyć 😉
Ja nigdy nie miałam migren a w ciazy chyba z 3 razy na początku mnie dopadła, rąk że 2 dni trzymał bol i smarowałam skronie amolem i paracetamol, nawet nie wiem czy nie wkładałam do uszu wacika z amolem bo mi tak doradzali. Tragedia... później się to nie pojawiło ale to było tak na początku.

właśnie staram się dużo pić wody , przed ciążą już pilnowałam żeby pić to min 1.5-2l także nie wiem 😔
Mi gin kazała pić 3 litry teraz.... łącze to z kompotem, kawa i herbata ale staram się wypijać.

Za to zaczęło mnie wzdymac. Teraz się chwilę położyłam, pół leżąco to jak patrzę na brzuch to z przerażeniem...

Ja mam migreny z aurą i na razie odpukać nie było bo paracetamol to mi na to nie pomoże, zawsze porządny kaliber muszę wyciągnąć na to badziewie. Liczę że przez tych kilka miesięcy nie przyjdzie 🤞🤞

Mi gin kazała pić 3 litry teraz.... łącze to z kompotem, kawa i herbata ale staram się wypijać.

Za to zaczęło mnie wzdymac. Teraz się chwilę położyłam, pół leżąco to jak patrzę na brzuch to z przerażeniem...
kurde to tyle będzie ciężko pić ,no ale postaram się . Chciałam sobie dzisiaj kupić sok z buraków , ale stwierdzam że chyba nie jest to dobry pomysł bo jutro rano chce iść oddać mocz i krew także moze lepiej nie bo będę mieć czerwony mocz 😅 jutro sobie kupię haha

reklama
Mnie dziś okropnie muli.. dopiero z pracy wracam. Głodna jestem że nie wiem... Ale najgorszy jest smród.. wszystko mi strasznie śmierdzi... A w pracy to już okropnie 😵‍💫

Do góry