reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
@Lunaa09 jaka szybka akcja 😂😂😂 no gratuluję koleżance 😁😁😁❤️❤️❤️ trzymam kciuki mocno!!!

@Żołna wpadaj czasem do nas ❤️❤️❤️

Matuchno dziewczyny jaka miałam przed chwilą dosłownie owulacje .. najpierw było mi tak zimno ,że aż sie musiałam w koc owinąć leżałam sobie z dwie godziny , a teraz ponad pol godziny taki bol w jajbiku że matko .. no tego sie nie da pomylić jakies giga jajo poszło… a tu wieczorek romantyczny sie zapowiada 😁😁😁

@Lunaa09 jaka szybka akcja 😂😂😂 no gratuluję koleżance 😁😁😁❤️❤️❤️ trzymam kciuki mocno!!!

@Żołna wpadaj czasem do nas ❤️❤️❤️

Matuchno dziewczyny jaka miałam przed chwilą dosłownie owulacje .. najpierw było mi tak zimno ,że aż sie musiałam w koc owinąć leżałam sobie z dwie godziny , a teraz ponad pol godziny taki bol w jajbiku że matko .. no tego sie nie da pomylić jakies giga jajo poszło… a tu wieczorek romantyczny sie zapowiada 😁😁😁
Oooo to trzymam kciuki i czekam też na listopadowych 😁😁
Jak ja poczułam takie giga klucie w jajniku no to widzisz, efekt jest 😁

reklama
Cześć wszystkim :) po pierwsze gratulacje @Lunaa09!
Podczytuję was od niedawna i zastanawiam się nad dołączeniem. Może coś o mnie, mam w tym roku 27lat, mamy już jedno dziecko z początku 2022 roku i od jakiegoś czasu myślę o kolejnym, co prawda jeszcze się nie staramy, ale może w tym cyklu coś zaczniemy. Mąż od zawsze namawiał na kolejne, ja nie chciałam, i teraz kiedy mi się zmieniło, on chyba nie dowierza 😅

Do góry