Taaak, On z Torunia i mocno tego naduzywalA "jo" to jest takie kaszubskiefajnie,że w innych regionach też występuje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, On z Torunia i mocno tego naduzywalA "jo" to jest takie kaszubskiefajnie,że w innych regionach też występuje
![]()
Ja u Poznaniaków uwielbiam "nadusić" zamiast "nacisnąć"E tam, to fajne jest właśniemój drugi chlopak za to używał "tej"
Poznań
A ja też jestem z południa![]()
Trzymam mocno!Lecę dziś powtórzyć betę i przy okazji obadac proga, trzymajcie kciuki![]()
TaaakJa u Poznaniaków uwielbiam "nadusić" zamiast "nacisnąć"![]()
Narazie tylko FSH jest 6.32 , Progesteron 0.3 i Estradiol 61 Póki co wszystko w normie. Szkoda że tego LH nie zaznaczyła bo pamiętam że stosunek FSH do LH powinien być koło 1 . Czekam jeszcze na AMH i Testosteron . Oby nie wyszło że chłopem jestemOby nie kazali za długo czekać - jakieś wyniki już doszły?
Czyżby był chłopak ?
Masz już wyniki ?Oj chciałabym![]()