reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

W ogóle dziś kolejny dzień, po wizycie u gina pobolewa mnie i ciągnie macica...choć pani dr była delikatna generalnie... zastanawiam się, czy to może mieć jakiś zwiazek z tym, co zobaczyła tam na usg... 🤔

reklama
Dzień dobry! U nas dziś spokojny dzień, starsza córka przygotowała śniadanie 😁 po obiedzie pójdziemy pewnie na górkę na sanki
Że na co?! 😁 matko ani razu w tym roku nie bylo nam dane isc na sanki ..
Mi wyszedł pozytywny 9dpo 😎 jak cos 🤪
Ja zostawiam wszystko losowi :p poczekam do konca bo szkoda mi kasy na testy 😂 wole zainwestować w roślinki 😂😂😂

Że na co?! 😁 matko ani razu w tym roku nie bylo nam dane isc na sanki ..

Ja zostawiam wszystko losowi :p poczekam do konca bo szkoda mi kasy na testy 😂 wole zainwestować w roślinki 😂😂😂
No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.

No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.
O a gdzie to? 😁
U nas był snieg dwa razy, ale my też na narty jeździmy więc trochę tego śniegu mieliśmy w tym sezonie 😄

Widziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locie 😂 ciotka męża się śmiała,że to dobry znak 🤣👶🏼jestem chyba w trakcie płodnych bo od 3 dni mam śluz jak ta lala także zobaczymy czy coś z tego będzie - ja sobie obiecałam w tym cyklu nic nie śledzić ale śluzu się nie da przeoczyć 🫣 w tym tygodniu brykaliśmy tyle co czasami przez cały miesiąc i to totalnie na spontanie. Napewno nie będę testować przed spodziewaną 🐒

Widziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locie 😂 ciotka męża się śmiała,że to dobry znak 🤣👶🏼jestem chyba w trakcie płodnych bo od 3 dni mam śluz jak ta lala także zobaczymy czy coś z tego będzie - ja sobie obiecałam w tym cyklu nic nie śledzić ale śluzu się nie da przeoczyć 🫣 w tym tygodniu brykaliśmy tyle co czasami przez cały miesiąc i to totalnie na spontanie. Napewno nie będę testować przed spodziewaną 🐒
I tak najlepiej dla głowy 😊 mówię to ja, robiaca testy od 9dpo 😆

reklama
Bocian to dobry znak, oby nam tu wszystkim przyniósł bobasy 😍 Trzymam kciuki żeby 🐒 nie przyszła 🍀

Do góry