reklama
Mi wyszedł pozytywny 9dpoHahahahah dziewczyny ja dopiero jestem 5dpotestuje 4marca

Jotka_
Fanka BB :)
Że na co?!Dzień dobry! U nas dziś spokojny dzień, starsza córka przygotowała śniadaniepo obiedzie pójdziemy pewnie na górkę na sanki

Ja zostawiam wszystko losowiMi wyszedł pozytywny 9dpojak cos
![]()

Nerodia
Zaciekawiona BB
No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.Że na co?!matko ani razu w tym roku nie bylo nam dane isc na sanki ..
Ja zostawiam wszystko losowipoczekam do konca bo szkoda mi kasy na testy
wole zainwestować w roślinki
![]()
O a gdzie to?No niedaleko nas jest sztucznie naśnieżany stok i obok mniejsza górka, którą też naśnieżają i po kupieniu biletu można pozjeżdżać na sankach. Poza tym miejscem, też nie było zbytnio szans na sanki w tym roku.

U nas był snieg dwa razy, ale my też na narty jeździmy więc trochę tego śniegu mieliśmy w tym sezonie

Nerodia
Zaciekawiona BB
Bytom - sportowa dolinaO a gdzie to?
U nas był snieg dwa razy, ale my też na narty jeździmy więc trochę tego śniegu mieliśmy w tym sezonie![]()
O to 15min ode mnieBytom - sportowa dolina

LadyStrejser
Widziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locie
ciotka męża się śmiała,że to dobry znak 
jestem chyba w trakcie płodnych bo od 3 dni mam śluz jak ta lala także zobaczymy czy coś z tego będzie - ja sobie obiecałam w tym cyklu nic nie śledzić ale śluzu się nie da przeoczyć
w tym tygodniu brykaliśmy tyle co czasami przez cały miesiąc i to totalnie na spontanie. Napewno nie będę testować przed spodziewaną 

I tak najlepiej dla głowyWidziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locieciotka męża się śmiała,że to dobry znak
jestem chyba w trakcie płodnych bo od 3 dni mam śluz jak ta lala także zobaczymy czy coś z tego będzie - ja sobie obiecałam w tym cyklu nic nie śledzić ale śluzu się nie da przeoczyć
w tym tygodniu brykaliśmy tyle co czasami przez cały miesiąc i to totalnie na spontanie. Napewno nie będę testować przed spodziewaną
![]()

reklama
MamaR
Bocian to dobry znak, oby nam tu wszystkim przyniósł bobasyWidziałam dzisiaj pierwszego bociana - i to w locieciotka męża się śmiała,że to dobry znak
![]()