reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@LadyCaro a mogę zapytać dlaczego uważasz swoje amh za niskie i jakie chciałabyś mieć? Od pierwszego razu kiedy zbadałam swoje marzy mi się mieć ponad 1 🥹

@annn1 kciuki za ten 1 zarodek 🥹🍀

Brak objaw nic nie oznacza, więc na spokojnie 🙂 ja jestem już prawie w 9tc i nadal nie mam żadnych objawów, były tylko pojedyncze epizody. Jak czytam o objawach u innych dziewczyn to też się obawiałam, że ja od początku nic nie czuję, dosłownie nic i czy na pewno wszystko okej, ale jak na razie okazuje się, że jest wszystko okej, mimo braku jakichkolwiek objawów.
Więc głowa do góry i nie ma co się stresować i porównywać, bo każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi.
Dziękuję Ci bardzo za ten komentarz, uspokoiłaś mnie nim :) chyba trzeba przestać czytać internet, bo jednak wchodzi za bardzo na głowę. I tak niczego nie zmienię, więc nie ma sensu wyszukiwać sobie dodatkowych stresów.

@LadyCaro a mogę zapytać dlaczego uważasz swoje amh za niskie i jakie chciałabyś mieć? Od pierwszego razu kiedy zbadałam swoje marzy mi się mieć ponad 1 🥹

@annn1 kciuki za ten 1 zarodek 🥹🍀
Bo lekarze mi mowia, że jest niskie 😅 wiem, że są dziewczyny z dużo niższym, ale jednak nie czyni to mojego amh dobrym. I mi też szybko spada, bo 3 lata temu miałam 2,8.

Bo lekarze mi mowia, że jest niskie 😅 wiem, że są dziewczyny z dużo niższym, ale jednak nie czyni to mojego amh dobrym. I mi też szybko spada, bo 3 lata temu miałam 2,8.

Dzięki za odpowiedź 😊
Kurla, to przy moim powinni mi powiedzieć żebym się modliła o cud a nie podchodziła do in vitro 😅

reklama
Jeez, skąd oni biorą takie chore ceny?! 😱
Ja tez zawwze mowie..no ku.... chca zeby dzieci sie rodzily a te ceny z kosmosu. Wszystkie.
A generalnie proces sytetytyzowania sztucznych hormonow jest bardzo trudny i kosztowny.
Kiedyś używano zwierzęcych, z czasem odkryto że rekombinacje sztuczne są czystsze i bezpieczeniejsze

Do góry