reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Organizm potrzebuje trochę czasu do powrotu do formy. Ja tylko raz stosowałam antykoncepcję i miałam implant i bardzo źle na mnie wpływał. Krew się praktycznie cały czas lala , 7 dni okres 7 dni przerwy i znów powtórka. Do tego psychicznie kiepsko się czułam. Mówili że po pół roku się unormuje ale niestety nie i po 7 miesiącach go usunęłam. Tylko kasa niepotrzebnie poszła a tanie to nie było. Dlatego namawiam męża że skoro nie chce więcej dzieci to żeby poszedł na wazektomie ale tego też nie chce zrobić 🫣
Wiem,że potrzebuje ale ja już w maju ich nie brałam zeszłego roku, tylko jak wyniki dostałam :).
Teraz to mój okres wygląda tak jakbym "roniła" dosłownie ...
No szkoda kasy, racja. Na każdego inaczej działa antykoncepcja.
A namawiaj , nie chce dzieci? Ok . Skoro ja nie przyjmuje antykoncepcji, jesteśmy razem małżeństwem to Ty się poświęć :).

reklama
Pamiętaj, że te testy to też jakaś taniocha z Chin, więc mogą się nie wybarwiać jakoś super 😉 U nas dostępne są jeszcze Horieny i co prawda części dziewczyn pasowały, ale raczej spotykałam się z opiniami, że słabo się wybarwiają i ciężko złapać peak.
Ja polecam jednak Domowe Laboratorium i easy@home z Amazona. Stosunek jakość:cena 👌🏻
no w sumie masz rację! nie pomyślałam o tym.
Kilka lat temu stosowałam też własnej chińskie i dało radę złapać pik więc mam nadzieję, że po prostu dopiero przede mną 🤞

Udały się zakupy? 😉
Przegapiłam Twój raport z testowania przedwczoraj (byłaś zapisana na 24.02) czy nie testowałaś jeszcze?
hej..
ta...kupilam..az "ksiazke" :D powiem wam szczerze, ze od momentu, gdy zaczęłam zwracać uwage na składy ubrań, to mój portfel się cieszy. :DI stwierdziłam właśnie w środę, ze w sumie nie muszę niczego kupować..obejrzałam pare fajnych sukienek, ale jak zobaczyłam w nich 100% poliester, to wyobraziłam sobie jak mi się d**a klei do krzesełka i odpuściłam 😂
A w ogole to nie pisalam, bo mnie na dodatek jeszcze przeziębienie jakieś wzięło. Od wtorku boli mnie delikatnie podbrzusze, od wczoraj dziwnie ciągną jajniki (ps.- jak objawia się zapalenie jajników ??..bo to nienormalne, aż mnie na cale podbrzusze promieniuje) i jeszcze katar i delikatnie podwyższona temperatura, czuje się jak ciapa. Wyszłam właśnie do sklepu, zrobiłam 1,5 km (pomyślałam, ze ruchu dobrze mi zrobi)..a ja się nasapałam, jakbym jakiś maraton zrobiła.. :/)

ja miałam testowac dopiero w marcu, a w lutym mialalam usiąść na ławeczkę. Biorąc pod uwagę, ze ostatnio gin stwierdziła, ze owu mialam w weekend, to na testowanie mam czas :p )

Dobra, zabieram się za babyboomowe zaległości :)

Ostatnia edycja:
babeczki! robiłam koło 15:00, bo nie wiem czy mi się uda dziś wieczorem (a robię zazwyczaj koło 19-20)
i chyba się zbliża owulacja! 🥰😍😍
Dziś 15dc

Załączniki

• IMG_20250228_182322.jpg
    IMG_20250228_182322.jpg
    447,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry