Magdalena0120
Zaangażowana w BB
Ja 30 lat, zero dzieci na stanie, pierwsza ciąża po 7 latach starań
wstępnie aplikacja pokazuje mi poród na 7 listopada
także można wpisywać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak pytam bo mam takie małe dwa orzeszkiMnie sutki strasznie bolą i mam wrażenie że te piersi są mega nabrzmiałe, może i nawet ciut urosły
Mam identycznie, strasznie bola sutki i są nabrzmiałeMnie sutki strasznie bolą i mam wrażenie że te piersi są mega nabrzmiałe, może i nawet ciut urosły
WpisaneJa 30 lat, zero dzieci na stanie, pierwsza ciąża po 7 latach starańwstępnie aplikacja pokazuje mi poród na 7 listopada
także można wpisywać
![]()
No ja dziś muszę sobie zrobić frytki, no muszęJa mam to samo! W pierwszej ciąży też tak miałam i jest córeczka, ciekawe czy tutaj też tak będzie![]()
Mi po ciąży zostały „worki z piaskiem”A tak pytam bo mam takie małe dwa orzeszkiLiczę, że może po ciąży mi chociaż coś zostanie
Ja miałam bardzo małe, w ciąży fajnie rosły a potem dramat...od 8 lat jestem szczęśliwa posiadaczka implantów i teraz ciąża nie ciąża a one w formieMi po ciąży zostały „worki z piaskiem”![]()
Też nad tym myślałam ale dopiero po 2 dzieckuJa miałam bardzo małe, w ciąży fajnie rosły a potem dramat...od 8 lat jestem szczęśliwa posiadaczka implantów i teraz ciąża nie ciąża a one w formie![]()