reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Z dobrych wieści jak się teraz nie uda to mogę poprowadzić wątek kwietniowek. Mąż mnie pociesza że możemy jeszcze spróbować i najwyżej na święta catering zamówi 😆
Jednak dalej próbujecie? Ja już się gubię… ostatni cykl, jednak próbujemy! A potem znowu ostatni cykl i kolejna próba. Nie dałabym rady psychicznie na twoim miejscu.

reklama
Jednak dalej próbujecie? Ja już się gubię… ostatni cykl, jednak próbujemy! A potem znowu ostatni cykl i kolejna próba. Nie dałabym rady psychicznie na twoim miejscu.
Skoro mąż jest chętny to czemu nie 😅 Mi nie minęło pragnienie dziecka. Choć masz rację i pisałam że to ostatni cykl 🫣 Męczące psychicznie te starania dla mnie.

Skoro mąż jest chętny to czemu nie 😅 Mi nie minęło pragnienie dziecka. Choć masz rację i pisałam że to ostatni cykl 🫣 Męczące psychicznie te starania dla mnie.
Oby tylko na początku następnego cyklu znów nie stwierdził że jednak nie chce a ty znów sobie narobisz nadziei że będziecie się dalej starać :( oczywiście najlepiej żeby następnego cyklu nie musiało być,bo uda się w tym i tego Ci życzę 😁❣️

U mnie to jest chyba coś nie tak. Możliwe że biochem. Robię codziennie testy ciążowe a kreska nie ciemnieje, a myślę że powinna w końcu ciemnieć.

reklama
Do góry