white_lotus
Fanka BB :)
Juz mi sie wepchnela!!!Czerwcowe będę twoje jeśli nie uda sie wysikac kresek w maju!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz mi sie wepchnela!!!Czerwcowe będę twoje jeśli nie uda sie wysikac kresek w maju!![]()
Lepiej zaklepuj założenie mamusiek styczniowych !Taka z Ciebie kolezanka… ok…
Razdwatrzy zaklepuje lipiec!!!
Bez spinyJuz mi sie wepchnela!!!![]()
Chciałam napisać, że ja sierpień, ale nie zamierzam siedziec na kreskach do sierpniaTaka z Ciebie kolezanka… ok…
Razdwatrzy zaklepuje lipiec!!!
Chcialam zaproponowac, ze ktora ma szybciej urodziny wygrywa, ale ze urodzilam sie 1. to troche nie fairBez spiny![]()
A dziala tak jak watek kreskowy?Lepiej zaklepuj założenie mamusiek styczniowych !![]()
Ogólnie to dzisiaj mam 24dc jakieś 6/7 dpo także jeszcze czas na sikańce. Czuję się taka spokojniejsza niż w poprzednich cyklach w tym czasie. Piersi miękkie,nie tkliwe, trochę śluzu, "bulgotki" w brzuchu, motylki po prawej - prócz nie tkliwych cycków to wszystko jak przed okresem, seksów też za dużo nie było w płodne,w nocy przed pikiem na testach Lh był ale następnego dnia już nie bo młoda się co chwilę budziła i nastrój poszedł się gilgaćMoże nie będzie potrzeby się zapisywać![]()
Haha, nieee raczejA dziala tak jak watek kreskowy?
Trzymamy kciuki aby ciąża była w tym rokuOgólnie to dzisiaj mam 24dc jakieś 6/7 dpo także jeszcze czas na sikańce. Czuję się taka spokojniejsza niż w poprzednich cyklach w tym czasie. Piersi miękkie,nie tkliwe, trochę śluzu, "bulgotki" w brzuchu, motylki po prawej - prócz nie tkliwych cycków to wszystko jak przed okresem, seksów też za dużo nie było w płodne,w nocy przed pikiem na testach Lh był ale następnego dnia już nie bo młoda się co chwilę budziła i nastrój poszedł się gilgaćtakże się nie nastawiam na coś miłego. Do końca roku będę na kreskach i wtedy odpuszczam starania bo sama sobie dziecka nie zrobię a mąż się jakoś szczególnie nie przykłada także nie chce czekać -jak on to mówi "na szczęśliwy traf" bo od roku nie nastąpił także zrobię przerwę do odwołania w 26r
HehChcialam zaproponowac, ze ktora ma szybciej urodziny wygrywa, ale ze urodzilam sie 1. to troche nie fair![]()