LadyStrejser
Fanka BB :)
Odpoczywaj i tulę Cię mocno 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że za kilka miesięcy wrócę do starań.Odpoczywaj i tulę Cię mocno![]()
Daj sobie czasMam nadzieję że za kilka miesięcy wrócę do starań.
Teraz muszę dojść do siebie po zabiegu.
Fizicznie ok ale psychicznie powiecmy ,że w miarę jest.
Wiem coś o tym, podczas badania i usg leciało że mnie jak z kranu....Ja już chce do domu .
Usg podczas poronienia to prawda coś okropnego.
Żeby mi siły na to wszystko wystarczyło .
U mnie było więcej 12-15 nie pamiętam dokładnie już, zdążyłam zbadać tsh było ok, a w kolejnym cyklu zaszłam w ciążęHey .
Mam pytanie.
Miałam podane ogólnie 11 labetek dopochwowo i nie udało się poronić.
Czy tak duża ilość tabletek podanych może mieć negatywne skutki tzn hormony?
Pytam się bo nie wiem poprostu.
Ogólnie czuje się ok .
Hey .
Mam pytanie.
Miałam podane ogólnie 11 labetek dopochwowo i nie udało się poronić.
Czy tak duża ilość tabletek podanych może mieć negatywne skutki tzn hormony?
Pytam się bo nie wiem poprostu.
Ogólnie czuje się ok .
Ja o tą ciążę starałam się 15 miesięcy.Ja miałam podane bardzo dużo. Najpierw w domu całe opakowanie. Później jeszcze w szpitalu, więc w sumie wyszło 20 kilka. Skończyło się zabiegiem. Do starań wróciłam po 3 miesiącach, w ciążę zaszłam po 2 miesiącach starań (w pierwszej poronionej ciąży 6 miesięcy starań), więc wydaje mi się, że nie ma to wpływu na hormony.