reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
🥺 jest mi niewymownie przykro...tak bardzo liczyłam na dobre wieści od Ciebie
🫂
Myślisz nad kolejną stymulacją jeśli niepowodzenie się potwierdzi , czy musisz trochę odpocząć?
🫂😘 na razie daję sobie spokój, muszę wrócić do formy psychicznie i fizycznie, obrać inne cele w życiu..

Rano biało, 5 dpt żadnego ch.jocienia. Raczej nic z tego. Już opłakałam i przegadałam z mężem.
Jutro nie testuję, w poniedziałek zrobię dla pewności test, a w czwartek beta dla kliniki.
Eh kurde :( przykro mi. Może jeszcze coś wyjdzie... Ale rozumiem. Ja jak nie miałam cienia 5dpt to też już wiedziałam, że nic z tego.

Rano biało, 5 dpt żadnego ch.jocienia. Raczej nic z tego. Już opłakałam i przegadałam z mężem.
Jutro nie testuję, w poniedziałek zrobię dla pewności test, a w czwartek beta dla kliniki.
Kurde, Twoja beta miała być też moją nadzieją...ech://// niech żyje ivf!!
Ja będę następna, znam to uczucie doskonale...5x....I będę się karmić nadzieją jeszcze co najmniej 2x...
Trzymaj się!!!

Eh kurde :( przykro mi. Może jeszcze coś wyjdzie... Ale rozumiem. Ja jak nie miałam cienia 5dpt to też już wiedziałam, że nic z tego.
Ja też, tym bardziej że chociaż samopoczucie mogłoby dawać jakieś znaki, a jak (piszę o mnie) czuje się okresowo i test biały 5dpt to "ja już wiem", ale faktycznie życie nie jedną już zaskoczyło pozytywnie...

Pierwszy transfer Wam się udał?
Nieeee... 11 lat temu udał nam się 3 transfer tez z zarodka 4AA
A teraz 4 transfer.
W październiku miałam transfer- ciąża biochemiczna, w grudniu kolejny - beta zero, w styczniu kolejny- beta zero. Nie miałam już zarodków mrozonych. Zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy i podeszłam do nowej stymulacji z której był ten zarodek 4AA.

reklama
Nieeee... 11 lat temu udał nam się 3 transfer tez z zarodka 4AA
A teraz 4 transfer.
W październiku miałam transfer- ciąża biochemiczna, w grudniu kolejny - beta zero, w styczniu kolejny- beta zero. Nie miałam już zarodków mrozonych. Zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy i podeszłam do nowej stymulacji z której był ten zarodek 4AA.
U nas jeszcze jest kir AA dlatego bardzo się boję, że się nie przyjmie. Zdecydowalam sie na accofil juz do 1 próby.
Powiem Wam, że stymulacje zniosłam super ale heparynka + prolutex już mi tak nie wchodzi 😂 a tympe te igły od neoparinu ze szok 🤪

Do góry