4AA Z 5 DOBYChyba bedzie podany 4aa z 5 doby ale nie badaliśmy. A Ty jaki miałaś?
<3 dzięki, przyda się. Bardzo sie bojee
reklama
Lilli2
Fanka BB :)
jest mi niewymownie przykro...tak bardzo liczyłam na dobre wieści od Ciebie
Myślisz nad kolejną stymulacją jeśli niepowodzenie się potwierdzi , czy musisz trochę odpocząć?

spoko23
Mam cichą nadzieję, że to jednak kwestia zbyt szybko zrobionego testu i wciąż trzymam kciukina razie daję sobie spokój, muszę wrócić do formy psychicznie i fizycznie, obrać inne cele w życiu..

LadyCaro
Eh kurdeRano biało, 5 dpt żadnego ch.jocienia. Raczej nic z tego. Już opłakałam i przegadałam z mężem.
Jutro nie testuję, w poniedziałek zrobię dla pewności test, a w czwartek beta dla kliniki.
Kurde, Twoja beta miała być też moją nadzieją...ech://// niech żyje ivf!!Rano biało, 5 dpt żadnego ch.jocienia. Raczej nic z tego. Już opłakałam i przegadałam z mężem.
Jutro nie testuję, w poniedziałek zrobię dla pewności test, a w czwartek beta dla kliniki.
Ja będę następna, znam to uczucie doskonale...5x....I będę się karmić nadzieją jeszcze co najmniej 2x...
Trzymaj się!!!
Ja też, tym bardziej że chociaż samopoczucie mogłoby dawać jakieś znaki, a jak (piszę o mnie) czuje się okresowo i test biały 5dpt to "ja już wiem", ale faktycznie życie nie jedną już zaskoczyło pozytywnie...Eh kurdeprzykro mi. Może jeszcze coś wyjdzie... Ale rozumiem. Ja jak nie miałam cienia 5dpt to też już wiedziałam, że nic z tego.
Sunflowerxxx
Byly gorszej jakosci i lekarz zdecydował że możemy oba naraz. Wcześniej mialam 4 nieudane IUI.A wcześniej jak to było u Ciebie? Co było powodem takiej decyzji?
A może chciałaś dwójkę od razu?
sunshine97
Pierwszy transfer Wam się udał?4AA Z 5 DOBYMY TEZ NIE BADALISMY ZARODKOW. BEDZIE DOBRZE. TRZYMAM KCIUKI :-*
Nieeee... 11 lat temu udał nam się 3 transfer tez z zarodka 4AAPierwszy transfer Wam się udał?
A teraz 4 transfer.
W październiku miałam transfer- ciąża biochemiczna, w grudniu kolejny - beta zero, w styczniu kolejny- beta zero. Nie miałam już zarodków mrozonych. Zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy i podeszłam do nowej stymulacji z której był ten zarodek 4AA.
reklama
sunshine97
U nas jeszcze jest kir AA dlatego bardzo się boję, że się nie przyjmie. Zdecydowalam sie na accofil juz do 1 próby.Nieeee... 11 lat temu udał nam się 3 transfer tez z zarodka 4AA
A teraz 4 transfer.
W październiku miałam transfer- ciąża biochemiczna, w grudniu kolejny - beta zero, w styczniu kolejny- beta zero. Nie miałam już zarodków mrozonych. Zrobiłam sobie 2 miesiące przerwy i podeszłam do nowej stymulacji z której był ten zarodek 4AA.
Powiem Wam, że stymulacje zniosłam super ale heparynka + prolutex już mi tak nie wchodzi