Młode laski jesteścieJa też 95, ale 30 skończę w czerwcu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Młode laski jesteścieJa też 95, ale 30 skończę w czerwcu![]()
No niestety to trudna walka, nieraz wychodzi dopiero za 10 razem jak ludzie mówią.. ponoć najlepiej zawieźć próbkę do weterynarza (jestem na takiej grupie o robalach i tam polecali)Nawet jak zbadasz to pewności nie ma, że się je wykryje niestety...
Aczkolwiek to świństwo robi ładne spustoszenie w organizmie, to co z synkiem przeszłam to głowa mała...
Lub do specjalnego labu, który się stricte zajmuje wykrywaniem robali...No niestety to trudna walka, nieraz wychodzi dopiero za 10 razem jak ludzie mówią.. ponoć najlepiej zawieźć próbkę do weterynarza (jestem na takiej grupie o robalach i tam polecali)
O kurde, miałam 8Najlepiej tyle ile się waży, ale przyjmuje się,że powyżej 50 już jest całkiem spoko.
Ogólnie ona wolno rośnie.
Czekam do 18 czerwca30stka już skończona czy jeszcze czekasz ? Ja skończyłam w marcu![]()
No to bardzo malutkoO kurde, miałam 8
Ja pracuję u weta to zapraszam pod mikroskopNo niestety to trudna walka, nieraz wychodzi dopiero za 10 razem jak ludzie mówią.. ponoć najlepiej zawieźć próbkę do weterynarza (jestem na takiej grupie o robalach i tam polecali)
No to bardzo malutko![]()
Też mam właśnie aktualnie 8,5... a w zeszłym roku w ogłoszeniu kosmos 6O kurde, miałam 8
Ja miałam 4O kurde, miałam 8
Orientujecie się jaka powinna być ferrytyna ng/ml? Bo widełki są rozległe, i jaka dolna granica jest już spoko żeby nie było za mało?
Ja miałam tez w zeszłym roku 8, ale udało sie w półtora miesiąca podnieść do 45 na suplach i zmianie diety, nie wiem jakim cudem... duzo mięska czerwonego duszonego popijanego sokiem z jabłek i niepopijanie niczego kawą I herbata.Też mam właśnie aktualnie 8,5... a w zeszłym roku w ogłoszeniu kosmos 6sprawdzałam wyniki z 2021 (przed 1 ciąża i w trakcie) to na początku miałam 20, później już 10