Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to zrobić za darmo, mi wyskoczyła opcją darmowa na 14 dniFlo, za darmo masz wystarczającą ilość opcjicałkiem bogatą bym powiedziała!
Ja ma zwykłą aplikacje " Mój kalendarzyk ", taka prosta ona jest. I bezpłatna.Dziewczyny jakie aplikacje polecacie do śledzenia cyklu? Flo? Ona jest tylko płatna czy jest jakaś wersją bezpłatna?
+1 ja gdyby nie testy, to zupełnie nie pomyślałabym,że mam tak szybko owulacje, tym bardziej, że dopiero w grudniu odstawiłam antykoncepcję i te cykle jeszcze wahały się z ilością dni.Ja też polecam testy, przynajmniej mniej więcej wiesz kiedy jest owulacja bo może się okazać że jest wszystko ok a problem tylko tkwi w tym że nie trafiamy w owu![]()
Nie ma co się tym sugerować, to jest okres który „może” być płodny tzw może ci się owulacja przesunąć, może plemniki przeżyją, ale nie biorę ten na serioDodatkowo wróży mi dni płodne już za 3 dniZobacz załącznik 1701663
No to oczywiste, to tylko apka, ale dziwią mnie te płodne dni już 6 dni przed domniemana owulacjaNie ma co się tym sugerować, to jest okres który „może” być płodny tzw może ci się owulacja przesunąć, może plemniki przeżyją, ale nie biorę ten na serioflo wylicza ci statystycznie owulację jeśli masz regularne cykle, a tak to dla mnie jest to raczej aplikacja do zapisania okresu, seksu i podpowiedzi kiedy ta owulacja może być jeśli cykl będzie równy
![]()
Mnie też to dziwiłoNo to oczywiste, to tylko apka, ale dziwią mnie te płodne dni już 6 dni przed domniemana owulacja![]()
A który to cykl ? I który z suplementacją ?Ja dzisiaj 8 dpo, na teście biało i już mnie łapie dołek. Przegadaliśmy dzisiaj z mężem, dajemy sobie jeszcze jeden cykl na starania bez spiny, jeśli się nie uda idzie na badania, bo trochę to już dołujące, że pomimo potwierdzonej owulacji, zbliżeń, supli i zdrowego trybu życia dalej ciąży nie ma![]()