Uszek
Fanka BB :)
Super! Trzymam za nas wszystkie kciuki żeby te nasze starania szybko dały pozytywny rezultatMam dwóch chłopców - 6 lat i niecałe 2 lata. Ja zawsze chciałam trójkę, mąż dwójkę, ale jak byłam w ciąży z młodszym to sam mówił, że może by tak trzecie tym razem z małą różnicą wiekuMłodszy miał po urodzeniu problemy ze zdrowiem, także nie decydowaliśmy się tak szybko jak planowaliśmy, ale jak już wszystko się unormowało po operacji to stwierdziliśmy, że działamy
I też jest taki ostatni czas, bo chcielibyśmy się wyrobić przed 40-tką męża (ma 37, więc jeszcze trochę)
![]()
Biorąc pod uwagę otoczenie (w sensie ludzi) nie masz wrażenia, że niektórzy patrza z politowaniem jak ktoś mówi, że chciałby trzecie dziecko?
Czasami mam wrażenie, że ludziom poprostu to się w głowach nie mieści. Ogólnie to nie zdradzamy się z naszymi planami, zostawiamy to dla siebie ... albo się uda albo nie. Ale ostatnio mialam taka sytuację w pracy, że jedna ze znajomych zaszła w 3 ciążę. Koleżanka z pracy jak usłyszała ta nowinę to skomentowała to dość zgryźliwie.... cos w stylu że kobietą się nie chce pracować więc sobie robią trzecie dziecko żeby w domy posiedzieć