reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Pojechalam dzisiaj na zakupy, korki takie jakby jedyny dzien w roku byly sklepy otwarte… a nic nie bylo! Nic! I tak bede zamawiac przez neta, kurde odechciewa mi sie juz stacjonarnie robic jakiekolwiek zakupy…
Też dziś popełniłam ten błąd z myślą o poprawię humoru, ale to co na drogach zobaczyłam plus w sklepach to szybko wzięłam co trzeba, testów nakupowałam i wróciłam do domu.

Też dziś popełniłam ten błąd z myślą o poprawię humoru, ale to co na drogach zobaczyłam plus w sklepach to szybko wzięłam co trzeba, testów nakupowałam i wróciłam do domu.
Ja wrocilam do domu i zamowilam online to co chcialam, a na miejscu nie bylo 😂 do action tez chcialam wejsc, ale jak zobaczylam kolejke do wyjazdu to odpuscilam :D

Pojechalam dzisiaj na zakupy, korki takie jakby jedyny dzien w roku byly sklepy otwarte… a nic nie bylo! Nic! I tak bede zamawiac przez neta, kurde odechciewa mi sie juz stacjonarnie robic jakiekolwiek zakupy…
Ja też już nie potrafię stacjonarnie robić zakupów 😆 wg w kiku, Sinsay itp. Porażka po prostu, gubię się 🙄

A tak wgl byłam u nowego gin na NFZ. Nie słuchał co do niego mówię za bardzo, przerywał mi ,momentami mówił jak do nastolatki (mam 32 lata) ehhh Mówił,że ciążę biochemiczne się nie liczą jako ciążę w wywiadzie ginekologicznym 🤷🏼‍♀️
Jedynie wiem,że nie mam już torbieli i jest czysto,nie mam żadnych zmian i możemy działać

@kami1094 ja chyba zostanę na ławeczce bo 30.11 będę miała 26dc także to może być za wcześnie na sikanie na testy jakbyśmy działali - ostatnio miałam owu późno (20dc) także to by się mijało z celem. Jak mi się odwidzi to dam znać ❤️

A tak wgl byłam u nowego gin na NFZ. Nie słuchał co do niego mówię za bardzo, przerywał mi ,momentami mówił jak do nastolatki (mam 32 lata) ehhh Mówił,że ciążę biochemiczne się nie liczą jako ciążę w wywiadzie ginekologicznym 🤷🏼‍♀️
Jedynie wiem,że nie mam już torbieli i jest czysto,nie mam żadnych zmian i możemy działać
Dobra wiadomosc to ta, ze mozecie dzialac, ale gin to no.. przemilcze

reklama
Do góry