reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prezent na komunię

reklama
Przykro mi, ale materialnie nie.
Nawet obrączkę bez graweru spienieżysz za więcej niż obrączkę z grawerem. Złom zloty ma najlepszy stosunek ceny zakupu do ceny za jaką został sprzedany. Za ładny medalik zapłacisz krocie, natomiast jak go oddasz na przetopienie to okaże się warty ułamek tej ceny.
Ale chyba nie wiesz co to jest złom a co to jest np biżuteria. Nie będę wchodzić w dyskusję bo nie o tym teraz mowa.

Chamska się pisze przez ch
Zacznijcie pisać i odpowiadać na pytanie autorce a nie mi bo to nie ja zaczęłam wątek tylko inna dziewczyna więc jej pomóżcie w doradztwie odnośnie prezenti ma komunię
No chamska , słownik mi przekształcił.
Więc odpowiesz mi na moje pytanie ?

Wyzywanie kogoś od idiotek i pisanie o tym, że rodzice mieli na kogoś wywalone to jest hejt i wyładowanie swoich negatywnych emocji na kimś. Więc chcę uzyskać odpowiedź , skoro twierdzi, że to nie jest hejt.
I napisałam że rodzice mają nad nią wywalone przeczytaj to dokładnie tylko że ma nieciekawe życie a to jest bardzo ogromna różnica nie wmawiaj słów których nie napisałam. Przerobić sensacje z czyjegoś postu to idź gdzie indziej z tobą nie zaczęłam dyskusji

reklama
Nie bo zaczęłam konwersację z kim innym i właściwie skończyłam
Ale to nie jest powód, żeby swoje emocje wyładowywać na kimś pisząc, że jest ktoś idiotką i śmiać się ,że rodziców nie było stać na złoto.
I napisałam że rodzice mają nad nią wywalone przeczytaj to dokładnie tylko że ma nieciekawe życie a to jest bardzo ogromna różnica nie wmawiaj słów których nie napisałam. Przerobić sensacje z czyjegoś postu to idź gdzie indziej z tobą nie zaczęłam dyskusji
Jak nie napisałaś jak napisałaś ?
Zacytuję Cię w tym momencie "
Jak nie są w złocie to widać jak mieli na ciebie wywalone i cię szanowali🤣
Więc o czym piszesz ?
To nie jest przerabianie sensacji , tylko skoro mowa o hejcie to właśnie jest hejt. Ja z Tobą też nie dyskutuje, tylko zastanawia mnie po co kogoś od idiotek wyzywasz np? Ulżyło Ci ?

Do góry