Dziękuję, że pamiętałyście o mnie
staram się Was podczytywać jak mogę. Jednak nie będę się więcej rozpisywać na temat straty, głównie ze względu na Was - niepotrzebnie będziecie się dołować. A chciałabym, żebyście cieszyły się ze swoich maluszków i tych co prawda niezbyt przyjemnych dolegliwości (coraz bliżej prenatalnych kochane - będzie cudnie!). Miłego dnia 
reklama
oleczka44
Fanka BB :)
Po czym to stwierdziłaś?Mnie się po prostu nie podoba że udzielają się tu osoby które nie są w ciąży. Jeśli Tobie to nie przeszkadza to spoko. W takim razie nie potrzebujesz grupy zamkniętej.
Mówisz, że jesteśmy w ciąży i nie potrzebujemy nerwów, a sama podnosisz innym ciśnienie.
Paula. sz
Masz termin na grudzień a zapisałaś się też na styczniowe mamy jak dobrze widziałam. A komuś wytykasz takie coś.Chodzi o to że osoby nie będące w ciąży z terminem na grudzień nie powinny się tu udzielać. Byłam świadkiem jak wiele osób zrezygnowało z udzielania się na wątku dla mam bo taka Olka wtrącała swoje dwa grosze tak gdzie nie powinna. Jak jesteście ciekawe cukrzycy ciążowej to zapytajcie o to swojego lekarza prowadzącego. Albo piszcie sobie na priv .
Wez ochłoń bo bez sensu kręcisz ***** burze
Annde
Taak, u mnie dziś wizyta o 17.30, aktualnie mamy 8+1, proszę o trzymanie kciuków!Dziewczyny dwa wdechy i żyjemy dalej
Jakieś wizyty dziś przed nami?
okurka
Aktywna w BB
Ja jutroDziewczyny dwa wdechy i żyjemy dalej
Wzięłam sobie aż urlop, nigdy nie wiem ile czasu spędzę w poczekalni a odrabiać 3 godziny jak ostatnio srednio mam siłę
MamaR
Co w tym złego skoro mogę urodzić w styczniu ? Mam termin na koniec grudnia więc mogę zarówno urodzić w grudniu jak i w styczniu.Masz termin na grudzień a zapisałaś się też na styczniowe mamy jak dobrze widziałam. A komuś wytykasz takie coś.
Wez ochłoń bo bez sensu kręcisz ***** burze
panna_anna
Ale termin masz na grudzień więc tego wątku powinnaś się trzymać. To się nazywa hipokryzja?Co w tym złego skoro mogę urodzić w styczniu ? Mam termin na koniec grudnia więc mogę zarówno urodzić w grudniu jak i w styczniu.
MamaR
Może pofatyguj się i sprawdź sobie że tylko raz napisałam na styczniowych mamach kilka dni temu. Nie udzielam się tam i nie czytam jak chcesz wiedziećAle termin masz na grudzień więc tego wątku powinnaś się trzymać. To się nazywa hipokryzja?![]()
reklama
Pchełka216
ja dziś po pierwszej wizycie u gin prowadzącej i jestem babka zachwycona. Pełen konkret. Ja też cały czas drżę o to, czy będzie ok, już swoje przeszłam, różne przypadki więc stres jest.Al3 dziś serducho bije, i 8.0 1.5cmDziewczyny dwa wdechy i żyjemy dalej
Podziel się: