reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Wiecie, nie oczekuje ze swiat przestanie sie krecic i wokol mnie nie bedzie nikt zachodzil w ciaze czy rodzil dzieci. Ale jak by ktos mi napisal, ze idz stad bo nie jestes w ciazy to bym sie srogo wkurwila. Bo domyslam sie, ze to pisza osoby, ktore same jeszcze niedawno byly po drugiej stronie barykady.
Dokładnie tak.
Ta co najwięcej buczy zapomniała jakie przechodziła rozterki i nikt jej nie ubliżył. Tylko dziewczyny pisały że coś jest nie tak z relacją z mężem.
A teraz proszę mnie nie denerwować bo w ciąży jestem .

Hej dziewczyny 🌸 jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć
Byłam już tutaj na forum dosyć krótko w grudniu 2024, ale wtedy nie podziało to na mnie dobrze, szczerze mówiąc. Miałam wtedy taki okres że miałam wrażenie że dosłownie KAŻDY zachodzi w ciążę, tylko nie ja…
Staramy się od 1,5 roku, na początku było ok, później przyszedł kryzys.
Ten miesiąc jest inny, bo pod koniec kwietnia stwierdziłam ze pierdziele, nie mam już siły, cierpliwości, niczego na te starania… 😭
Wybraliśmy się wreszcie w podróż poślubną, odkładaną od lipca zeszłego roku, no po przecież za miesiąc będę w ciąży, to nie polecimy… Udało mi się trochę odciąć od tematu, seksy były wtedy kiedy mieliśmy ochotę, a nie wtedy kiedy “trzeba”, wleciały jakieś drineczki, a suple brałam kiedy mi się przypomniało, a nie religijnie z zegarkiem w ręku codziennie…
Okres powinnam dostać w poniedziałek 19go, więc dla porządku można mnie wpisać na testowanie w niedzielę, chociaż juz mam wrażenie że PMS wjeżdża 🤣

reklama
Dokładnie tak.
Ta co najwięcej buczy zapomniała jakie przechodziła rozterki i nikt jej nie ubliżył. Tylko dziewczyny pisały że coś jest nie tak z relacją z mężem.
A teraz proszę mnie nie denerwować bo w ciąży jestem .
Czyli dobrze kojarze, ze tam byla dziwna sytuacja z mezem. No, ale temat ciach bo teraz szefowa @niezapominajka876 buczy 🙊🤣

Do góry