Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już zaprzepaściliśmy szansęWniosek z dramy prosty, musicie lalki zadbać, żeby dużo serduszek było w tym miesiącu to fajna grupka się otworzy. Więc się nie opier... tylko majstrować!![]()
Ej ej, ale ja choćbym się skichała to testując w maju nic mi nie wyjdzie, proszę o margines błędu do początku czerwcaWniosek z dramy prosty, musicie lalki zadbać, żeby dużo serduszek było w tym miesiącu to fajna grupka się otworzy. Więc się nie opier... tylko majstrować!![]()
Dokładnie tak.Wiecie, nie oczekuje ze swiat przestanie sie krecic i wokol mnie nie bedzie nikt zachodzil w ciaze czy rodzil dzieci. Ale jak by ktos mi napisal, ze idz stad bo nie jestes w ciazy to bym sie srogo wkurwila. Bo domyslam sie, ze to pisza osoby, ktore same jeszcze niedawno byly po drugiej stronie barykady.
Chyba sie skusze. Maz mowi ze nie moze sie doczekac. Ale mowil to bardzo zrezygnowany, nie wiem o co mu chodziWniosek z dramy prosty, musicie lalki zadbać, żeby dużo serduszek było w tym miesiącu to fajna grupka się otworzy. Więc się nie opier... tylko majstrować!![]()
My już zaprzepaściliśmy szansę![]()
Chyba sie skusze. Maz mowi ze nie moze sie doczekac. Ale mowil to bardzo zrezygnowany, nie wiem o co mu chodzi![]()
Czyli dobrze kojarze, ze tam byla dziwna sytuacja z mezem. No, ale temat ciach bo teraz szefowa @niezapominajka876 buczyDokładnie tak.
Ta co najwięcej buczy zapomniała jakie przechodziła rozterki i nikt jej nie ubliżył. Tylko dziewczyny pisały że coś jest nie tak z relacją z mężem.
A teraz proszę mnie nie denerwować bo w ciąży jestem .