koko.sanka
Fanka BB :)
A testy owu robiłaś?Nie, ani jedno ani drugie. Byłam w labie robić poziom kreatyniny i mówię a z głupa zrobię progesteron, no i mam co mam, czyli nie wiem nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A testy owu robiłaś?Nie, ani jedno ani drugie. Byłam w labie robić poziom kreatyniny i mówię a z głupa zrobię progesteron, no i mam co mam, czyli nie wiem nic
A testy owu robiłaś?
My majstowalismy cały tydzień na wakacjach i na 90% była wtedy owulacja. Chociaż w szoku byłam, że wyjazd na Maderę tak mocno wpływa na poranną temperaturę. Normalnie mam ok. 36,3 w pierwszej fazie i 36,7 w drugiej. Na wyjeździe spadło odpowiednio do 36,0 i 36,3Wniosek z dramy prosty, musicie lalki zadbać, żeby dużo serduszek było w tym miesiącu to fajna grupka się otworzy. Więc się nie opier... tylko majstrować!![]()
To od następnego cyklu będziesz wiedzieć więcej. Jak wyłapiesz pik LH na teście i zrobisz za jakiś czas progesteron i będziesz widzieć taką wartość, to będzie spadał na okres.Nie, przymierzam się od następnego cyklu do tego.
Dziękuję za pomocTo od następnego cyklu będziesz wiedzieć więcej. Jak wyłapiesz pik LH na teście i zrobisz za jakiś czas progesteron i będziesz widzieć taką wartość, to będzie spadał na okres.
No to tak może była owulacja, może nieNie, przymierzam się od następnego cyklu do tego.
No to tak może była owulacja, może niemoże już wróciła po anty, a może nie
ja czytalam,że czasem i do pół roku może wracać
My majstowalismy cały tydzień na wakacjach i na 90% była wtedy owulacja. Chociaż w szoku byłam, że wyjazd na Maderę tak mocno wpływa na poranną temperaturę. Normalnie mam ok. 36,3 w pierwszej fazie i 36,7 w drugiej. Na wyjeździe spadło odpowiednio do 36,0 i 36,3![]()