reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Make A Wish Love GIF by Jessica Lau

Mi to dzisiaj jakiś mps wjechał na ostro.a to dopiero jakieś 6dpo🤯witam się ze znajomymi to nie patrzą na mnie tylko odrazu na brzuch.(Nie mówiliśmy im o staraniach,ale coś się pewnie domyślaja bo ostatnio były takie przytyki)przysiegam że działa to na mnie jak płachta na byka 🤯 aż się staremu oberwało bo skomentował że "przesadzam"

Wniosek z dramy prosty, musicie lalki zadbać, żeby dużo serduszek było w tym miesiącu to fajna grupka się otworzy. Więc się nie opier... tylko majstrować! 😼
My majstowalismy cały tydzień na wakacjach i na 90% była wtedy owulacja. Chociaż w szoku byłam, że wyjazd na Maderę tak mocno wpływa na poranną temperaturę. Normalnie mam ok. 36,3 w pierwszej fazie i 36,7 w drugiej. Na wyjeździe spadło odpowiednio do 36,0 i 36,3 🤨

No to tak może była owulacja, może nie :D może już wróciła po anty, a może nie :D ja czytalam,że czasem i do pół roku może wracać

Wiem, ale wiesz u mnie to potem szybko się wkręca i nie chciałam znowu przeżywać jak ostatnio. Ale chyba już za późno 🫣

reklama
My majstowalismy cały tydzień na wakacjach i na 90% była wtedy owulacja. Chociaż w szoku byłam, że wyjazd na Maderę tak mocno wpływa na poranną temperaturę. Normalnie mam ok. 36,3 w pierwszej fazie i 36,7 w drugiej. Na wyjeździe spadło odpowiednio do 36,0 i 36,3 🤨

I jak Madera?
Nigdy nie byłam, a jest dość polecana

Do góry