Annde
Fanka BB :)
DziękujęTrzymam kciuki ja dziś też 8+1 ale wizyta dopiero za tydzień Pozdrawiam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęTrzymam kciuki ja dziś też 8+1 ale wizyta dopiero za tydzień Pozdrawiam![]()
Też mam dopiero wizytę za tydzień i mega się stresuje czy oby na pewno wszystko w porządku. Ale bądźmy dobrej myśliCzy wy też tak się stresujecie przed każdą kolejną wizytą ? Ja wizyta dopiero za tydzień a już myślę żeby było wszystko wporzadku i zobaczyć jak dzidziuś urósł![]()
Staram się tak właśnie nastawićTeż mam dopiero wizytę za tydzień i mega się stresuje czy oby na pewno wszystko w porządku. Ale bądźmy dobrej myśli![]()
Nie wiem czy to ze stresu przed jutrzejszą wizyta ale cały dzień się źle czujeCzy wy też tak się stresujecie przed każdą kolejną wizytą ? Ja wizyta dopiero za tydzień a już myślę żeby było wszystko wporzadku i zobaczyć jak dzidziuś urósł![]()
Ale dużyDziękujęja już po wizycie i wszystko książkowo, maluszek jest o dzień większy niż wg ostatniej miesiączki, ma 1,8 cm
serduszko pięknie bije, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te małe rączki
![]()
Cudowne wieści i super dzidziaDziękujęja już po wizycie i wszystko książkowo, maluszek jest o dzień większy niż wg ostatniej miesiączki, ma 1,8 cm
serduszko pięknie bije, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te małe rączki
![]()
Ja już czekam pod gabinetem, wcześniej byłam na pobraniu. Dzisiaj przede wszystkim glukoza na czczo (i BARDZO mam nadzieję, że wyjdzie poniżej 90) i kontrolna morfologia. Chciałam zrobić komercyjnie (muszę kontrolować często przy Accofilu), a tu zaskoczenie, bo okazało się, że mam bezpłatnie. Także miła niespodzianka z rana.Dzień dobry
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam na 16:40![]()
Oby wyniki były w normie, czekamy na dobre wiesciJa już czekam pod gabinetem, wcześniej byłam na pobraniu. Dzisiaj przede wszystkim glukoza na czczo (i BARDZO mam nadzieję, że wyjdzie poniżej 90) i kontrolna morfologia. Chciałam zrobić komercyjnie (muszę kontrolować często przy Accofilu), a tu zaskoczenie, bo okazało się, że mam bezpłatnie. Także miła niespodzianka z rana.
Chyba nigdy nie byłam na szybszym USGOby wyniki były w normie, czekamy na dobre wiesci