reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Trzymam kciuki ja dziś też 8+1 ale wizyta dopiero za tydzień Pozdrawiam 👋
Dziękuję ❤️ ja już po wizycie i wszystko książkowo, maluszek jest o dzień większy niż wg ostatniej miesiączki, ma 1,8 cm 🥰 serduszko pięknie bije, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te małe rączki 🥲

Załączniki

• 20250514_180919.jpg
    20250514_180919.jpg
    710,6 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Czy wy też tak się stresujecie przed każdą kolejną wizytą ? Ja wizyta dopiero za tydzień a już myślę żeby było wszystko wporzadku i zobaczyć jak dzidziuś urósł 🥰
Też mam dopiero wizytę za tydzień i mega się stresuje czy oby na pewno wszystko w porządku. Ale bądźmy dobrej myśli 😍

Czy wy też tak się stresujecie przed każdą kolejną wizytą ? Ja wizyta dopiero za tydzień a już myślę żeby było wszystko wporzadku i zobaczyć jak dzidziuś urósł 🥰
Nie wiem czy to ze stresu przed jutrzejszą wizyta ale cały dzień się źle czuje 🫣

Dziękuję ❤️ ja już po wizycie i wszystko książkowo, maluszek jest o dzień większy niż wg ostatniej miesiączki, ma 1,8 cm 🥰 serduszko pięknie bije, aż mi łezka poleciała jak zobaczyłam te małe rączki 🥲
Ale duży 😍 Cudo 😍 Ciekawa jestem jak jutro mój fasolek się będzie prezentować 😆

Dzień dobry
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊
Ja mam na 16:40 :)
Ja już czekam pod gabinetem, wcześniej byłam na pobraniu. Dzisiaj przede wszystkim glukoza na czczo (i BARDZO mam nadzieję, że wyjdzie poniżej 90) i kontrolna morfologia. Chciałam zrobić komercyjnie (muszę kontrolować często przy Accofilu), a tu zaskoczenie, bo okazało się, że mam bezpłatnie. Także miła niespodzianka z rana.

Ja już czekam pod gabinetem, wcześniej byłam na pobraniu. Dzisiaj przede wszystkim glukoza na czczo (i BARDZO mam nadzieję, że wyjdzie poniżej 90) i kontrolna morfologia. Chciałam zrobić komercyjnie (muszę kontrolować często przy Accofilu), a tu zaskoczenie, bo okazało się, że mam bezpłatnie. Także miła niespodzianka z rana.
Oby wyniki były w normie, czekamy na dobre wiesci

reklama
Oby wyniki były w normie, czekamy na dobre wiesci
Chyba nigdy nie byłam na szybszym USG 😳 Dobrze, że byłam jeszcze tydzień temu, to sobie dłużej mogłam popatrzeć. Jest 1,5cm człowieka, zgadza się wielkością co do dnia, serduszko szybko bije, więc wszystko jak należy 🥰 Następne to będą już prenatalne, w poniedziałek mam dostać skierowanie, to się będę od razu umawiać. I kminię czy zrobić prywatnie czy tylko na NFZ 🤔 Wy jak planujecie?

Do góry