Motylkowa!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Nie zdecydowałabym się na szczepienia inmuno bez sprawdzenia najpierw czy w ogóle zarodki są prawidłowe. Ostatnio znalazłam bardzo fajnie wyniki badań, z których jasno wynika że transfery z przebadanymi zarodkami mają dużo większą szansę na implantację i rozwój. Patrząc na przedział wieku 38-40 to jest wzrost z 25% live birth na 50%.Myślę, że badanie zarodków w twojej sytuacji to obowiązkowy punkt jeśli zdecydujesz się na kolejną procedurę.
Musi być dobrzeTak, już po pobraniu. I czekam jak na szpilkach![]()
Musi być dobrzeTak, już po pobraniu. I czekam jak na szpilkach![]()
Świetny wynik jak na razieDzwonili do mnie z Kliniki.
Z tych pobranych 13 było 9 dojrzałych a prawidłowo zapłodnionych mamy 7
Czekamy teraz na kolejny telefon we wtorek![]()
Świetny wynik jak na razieteraz te ciągnące się godziny do wtorku..
Wiem, tylko nie chciałabym tracić tego laboratorium bo uzysk zarodkow był nie do porównania z poprzednimi procedurami.Myślę, że badanie zarodków w twojej sytuacji to obowiązkowy punkt jeśli zdecydujesz się na kolejną procedurę.
Ten wczorajszy to akurat zdjęcie uchwyciło to zagłębienie, wieczorem na tym.tescie nic nie bylo;(. Dziś też.Kurczę dziwne że wczoraj test z kreską..
Może skocz dziś na betę? Może coś ruszyło. Lepiej żeby lekarz wiedział że może ruszyla lekko niż że nie ruszyła wcale.
Ja bym na Twoim miejscu badała zarodki, ewentualnie zmieniła klinikę jeżeli lekarz chce robić transfer jeden za drugim bez dodatkowych badań