reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny po długim protokole - ile czekałyście na okres? U mnie już prawie 2 tygodnie od punkcji i cisza, chociaż od kilku dni brzuch mnie boli jakby się miał zaraz pojawić. Lekarz mówił, że będzie pewnie szybciej, a nie zanosi się...
Właśnie jakoś 2 tygodnie, już nie pamiętam dokładnie

reklama
Za biopsję z cd56 i cd138 płaciłam 690zł.
Histeroskopia to sprawdzenie budowy macicy i jej wnętrza. Można zobaczyć czy jest prawidłowa, czy są polipy itd. A biopsja to tylko pobranie wycinka na ślepo i oddanie go do badania.

Biopsję można pobrać przy okazji histeroskopii
To dość spoko cena.
Bo ja jak patrzyłam na cennik kliniki to sama bjopsja 1000 plus do tego ceny za wycinki .

Ja nie mam samoistnych prawie w ogóle:( cały czas jedziemy na sztucznych cyklach,bo na naturalnych bym czekała może rok.... teraz mam Vizarsin=sildenafil ulegający rozpadowi w jamie usnej,zobaczymy czy przyniesie jakiś efekt... witaminy wszystkie też biorę. Zastanawiałam się nad tym Endomensin, bo widziałam,ze dziewczyny tutaj o nim pisaly
Ja zaczelam brac. Zobaczymy jak endo na tym wynalazku 😅

reklama
Do góry