reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Sikanie nr 3
Jesli to sa falszywki to biore Was za swiadkow - wiecej pinkow nie kupie.
Na tym poprzednim bardziej było widać, ale ja widzę na obu. Czyli pojechałaś na betę? 🌺 Bardzo Ci życzę żebyś się pozytywnie zaskoczyła. 🙏
A co do testów dziewczyny - w takim razie jakie polecacie? Ja wcześniej miałam testy z Allegro, ale pisałam Wam, że bladą kreskę miałam przy becie 1800 a były o czułości 10 😅 Przy biochemie w desperacji kupiłam Pinka i pokazał normalną jasną kreskę (nie chujocień) przy becie 13. Dlatego wspaniałomyślnie na ten cykl zakupiłam 15 pinków strumieniowych 😂😂😂 i co teraz, okazuje się, że to 💩??
Mnie akurat w przypadku braku ciąży nie zdarzył się chujocień (a nawet trzymam te testy, żeby mieć w razie czego dla porównania).
Wiem, że zawsze prawdę powie beta, ale jak się uda i zaskoczy to muszę jakoś walczyć ze sobą żeby nie świrować tak jak w styczniu. Wtedy badałam betę 6 razy. Psychicznie to wieczne jeżdżenie na badania, kłucie, czekanie na wynik i stres kosztowało mnie tyle, że szkoda gadać.
No to do brzegu - kto na jakie testy sika? Póki mam czas to mogę się jeszcze zaopatrzyć w coś innego niż pinki 😄

reklama
Doszlam do szczytu moich umiejetnosci fotograficznych 😂 Tzn na zywo jakis chujek jest ale dla mnie samej wyglada dziwnie. Mysle, ze to miejsce na kreske. Bo jest jak by „zapadniete”
Jak się okaże, że tego cienia tam nie ma to chyba muszę pomyśleć nad zmianą okularów, bo ja widzę! A żem ślepa! 😀

Na tym poprzednim bardziej było widać, ale ja widzę na obu. Czyli pojechałaś na betę? 🌺 Bardzo Ci życzę żebyś się pozytywnie zaskoczyła. 🙏
A co do testów dziewczyny - w takim razie jakie polecacie? Ja wcześniej miałam testy z Allegro, ale pisałam Wam, że bladą kreskę miałam przy becie 1800 a były o czułości 10 😅 Przy biochemie w desperacji kupiłam Pinka i pokazał normalną jasną kreskę (nie chujocień) przy becie 13. Dlatego wspaniałomyślnie na ten cykl zakupiłam 15 pinków strumieniowych 😂😂😂 i co teraz, okazuje się, że to 💩??
Mnie akurat w przypadku braku ciąży nie zdarzył się chujocień (a nawet trzymam te testy, żeby mieć w razie czego dla porównania).
Wiem, że zawsze prawdę powie beta, ale jak się uda i zaskoczy to muszę jakoś walczyć ze sobą żeby nie świrować tak jak w styczniu. Wtedy badałam betę 6 razy. Psychicznie to wieczne jeżdżenie na badania, kłucie, czekanie na wynik i stres kosztowało mnie tyle, że szkoda gadać.
No to do brzegu - kto na jakie testy sika? Póki mam czas to mogę się jeszcze zaopatrzyć w coś innego niż pinki 😄
No wlasnie paradoksalnie pinki. Dlatego zarzekam sie, ze wiecej nie kupie a pozniej zamawiam 15 sztuk 😂

Wiecie co, ja w pracy nie mówię że planujemy dziecko bo pracuje od niedawna, dopiero podpisałam umowę na 3 lata, ale dziwnie mi jak dziewczyny z klasy wołają „zobaczysz, wróci po ślubie z dzieckiem w brzuchu” 😆 bo tak planuje zrobić hahaha, powiedzieć o ciąży pewnie dopiero po ślubie, więc liczę że te głupie testy to po prostu przepowiednia 😆

reklama
Do góry