reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nie ma problemu, chociaż Wam się mogę pochwalić. Aż mnie mierzi, że nie mogę nikomu powiedzieć 🤭Tzn. mogę wiadomo, ale jednak teraz to jest jeszcze jedna wielka loteria… Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki, czytam, kibicuję i przesyłam ciążowe wibracje 🥰♥️
Poproszę takie same!!! Tj. kreseczki na ciążowym, do testu jeszcze dwa dni z kawałkiem ale już mnie nosi żeby nasikać. ;P swoją drogą, rozumiem, że nikomu nie mówisz, i jeśli zobaczę swoje kreseczki to będę miała tak samo;) trzymaj się cieplutko i nas nie opuszczaj jeszcze;)

reklama
Poproszę takie same!!! Tj. kreseczki na ciążowym, do testu jeszcze dwa dni z kawałkiem ale już mnie nosi żeby nasikać. ;P swoją drogą, rozumiem, że nikomu nie mówisz, i jeśli zobaczę swoje kreseczki to będę miała tak samo;) trzymaj się cieplutko i nas nie opuszczaj jeszcze;)
Kto wie kto wie, może już za chwilę ujrzysz swoje 💖 który dzień dpo?

Nie opuszczam, bo fajnie tu z Wami, czytam od grudnia, więc to już tradycja 🤭😁

Ale testy nie pokażą Ci jaka ta owulacja była, ani czy była :) bo że był PIK to nie znaczy, że ona była, tak jak i na odwrót
Oczywiście, ja to wiem, ale wizytę mogłam mieć dziś lub jutro, więc wybrałam jutro w nadziei, że usłyszę, że była żebym z czystym sumieniem mogła zacząć brać leki. 😊 Generalnie nie miałam wskazania, żeby w ogóle iść, bo do tej pory testy zawsze pokrywały się z usg i sama gin powiedziała, że nie jest ten monitoring konieczny co cykl. Ale uznałam, że mój spokój (pozorny) nie ma ceny. I dla świętego spokoju pójdę. 😊
Liczę, że jest zgodnie z planem, bo czuję ten jajnik cały czas, więc jest nadzieja.

Edit: przypominam, że ja z tych nienormalnych i gdybym poszła dziś i byłby jeszcze niepęknięty pęcherzyk to bym sobie natłukła do głowy, że nie pęknie i pewnie biegła po ovitrelle 😂 u mnie to aż taka despera.

reklama
Dziś 10, wczoraj test czysty, ale może jutro? Wiem, że powinnam poczekać, ale...
Czekanie to nie moja bajka, zawsze testowałam już od 9 dpo, mimo świadomości, że to za wcześnie. Ale cóż poradzić, że jak się czegoś bardzo chce, to się nie można doczekać 🙆‍♀️

Trzymam kciuki za jutro ☺️

Do góry