Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przełożonej zaraz po pozytywnym teście żeby wiedziała jak grafik układaćCześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
Od razu, praca w szkodliwych warunkach. Powiedziałam tylko szefowej, rozeszło się dość szybko jak zobaczona, że znacznie zmienił mi się zakres obowiązków.Cześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
Cześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
Na początku czwartego miesiącaCześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
W 7TC po potwierdzeniu u lekarza powiedziałam szefowej, pracowałam jeszcze później 3tygodnieCześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
W 15 tygodniu przyniosłam zaświadczenie o ciąży do przełożonejCześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?
Jakoś w 24 tygodniu ciąży. A pracowałam do 31 tygodnia o ile dobrze pamiętam.Cześć, kiedy podzieliłyście się tą radosną nowina w pracy?