reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Ja to nie chciałam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczynka. Na któryś badaniach doktor mamrotała do siebie no obróć się dziewczyno i tak się dowiedziałam. Mała nie chciała się pokazywać na badaniach.

reklama
Mi jakoś tak mocno nie doskwierają jakieś objawy, ale budzę się połamana no i zgaga mnie trzyma przez co mi nie dobrze. Mąż się śmieje, że to syn będzie, bo w pierwszej ciąży zero objawów całą ciążę dopiero w 9 miesiącu zgaga mnie zaczęła męczyć, a tak to cisza jakbym nie była w ciąży 🤣

Mówiliście już reszcie rodziny o ciąży ?
Ja przy córce miałam wszystkie możliwe objawy , wymioty to męczyły mnie 9 miesięcy 😀 zaś teraz mam tylko nudności i też mówię że pewnie chłopiec będzie 😀😀

reklama
Do góry