koko.sanka
Fanka BB :)
Żadne jaja, toż to krecha!!!To sa jaja czy ja mam omamy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadne jaja, toż to krecha!!!To sa jaja czy ja mam omamy?
Ja juz nic z tego nie rozumiem… Wczoraj beta zero. Dzisiaj to plamienie i takie czary. Bylam u gina mowil, ze owu byla 5 dni temu, moze ciut wiecej.Żadne jaja, toż to krecha!!!
![]()
A ja jestem sceptycznie nastawiona
Może będziesz druga MamaR, która najpierw beta 0 a dwa dni pozniej 6Ja juz nic z tego nie rozumiem… Wczoraj beta zero. Dzisiaj to plamienie i takie czary. Bylam u gina mowil, ze owu byla 5 dni temu, moze ciut wiecej.
wow ja też widzęTo sa jaja czy ja mam omamy?
Ja juz nic z tego nie rozumiem… Wczoraj beta zero. Dzisiaj to plamienie i takie czary. Bylam u gina mowil, ze owu byla 5 dni temu, moze ciut wiecej.
No, to chyba pasuje nie?Nie uprawiaj matematyki bo test mówi za siebie![]()
Musiało być więcej to dni bo 5 dni po żaden test nie wyjdzie ani beta.Ja juz nic z tego nie rozumiem… Wczoraj beta zero. Dzisiaj to plamienie i takie czary. Bylam u gina mowil, ze owu byla 5 dni temu, moze ciut wiecej.