white_lotus
Fanka BB :)
Bardzo bym chciala, zeby to byly te kreski, ale pink mnie zrobil w chuja tyle razy ze…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój test 10dpo z donoszonej ciąży 3lata temu ( 2dni przed moimi urodzinamiJak 9 dni po to możliwe.
Ja 9 dni po też miałam takie testy
Cudowny widok. Ja ostatnio robilam porzadki i tez natrafilam na kilka pozytywnych testow sprzed juz 4 lat i sie wszystko przypomnialo.To mój test 10dpo z donoszonej ciąży 3lata temu ( 2dni przed moimi urodzinaminajpiękniejszy prezent) i w ten dzień też leciałam na betę i była już 196 (w tym cyklu pierwszy test, patrzyłam na niego bite 10min bo nie mogłam uwierzyć) betę w tej ciąży skończyłam badać jak miała ponad 24k
![]()
Eee raczej lutówki, jakby u mnie się udało to termin 10 luty, ale ja też sceptycznie podchodzę.Dobrze dobrze, dawać bombelki to jeszcze zdążycie pewnie na styczniówki.
I będą noworoczne kajtki.![]()
DawajNawet ja nasikam na patyk!
No wlasnie szkoda ze z jednych kresek nie trafia sie do jednego watkuEee raczej lutówki, jakby u mnie się udało to termin 10 luty, ale ja też sceptycznie podchodzę.
Właśnie sobie uświadomiłam, że po porannym wysypieNo wlasnie szkoda ze z jednych kresek nie trafia sie do jednego watkumoze nowa regula?
![]()