reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Ajj pamiętam że też się mocno stresowałam pierwszym transferem, a z perspektywy czasu okazało się że nie było czegoStresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()

amusedxxx
Moderator
trzymam kciuki za KropkaStresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()

Hermeneg
Stresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()
Trzymam kciuki

Jak będziesz już po to chętnie przeczytam jak to wygląda gdybyś chciała napisać

Kasienkaol
trzymam kciuki!!!!Stresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()

Kasienkaol
też nie miałaś żadnych info o tym jak przebiega hodowla? Z jednej strony się mniej stresuje, bo wiem że nie mają dzwonić. A jak zadzwonią to dupa. Więc nie myślę o tym. Dziś 3 dobaJa jestem

Pierwsze 🥰
Stresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()

Devin
Moderator
U mnie dzwonili w 3 dobie i później w 6 że zakończyliteż nie miałaś żadnych info o tym jak przebiega hodowla? Z jednej strony się mniej stresuje, bo wiem że nie mają dzwonić. A jak zadzwonią to dupa. Więc nie myślę o tym. Dziś 3 dobanie wiem ile było dojrzałych i ile zapłodnili, lekarz jeszcze nie miał info z labu jak był na wizycie po punkcji. Mam tylko transfer umówiony.

nieznośne_poplątanie
Moderator
Kciuki!Stresik dziś już mnie dopadł i chyba od niego albo od proga ból brzuchao 11:45 mamy transfer, oby
pięknie się rozmroziła
![]()

reklama
Kasienkaol
3 doba to chyba najbardziej decydująca? Z tego co czytam, to po 3 dobie jakby spada odsetek zarodków które przestają się rozwijać? Czy się mylę?U mnie dzwonili w 3 dobie i później w 6 że zakończyli![]()