Kasienkaol
Fanka BB :)
piękny wynik!!!!! Rewelacja!Cześć
Mamy ostatecznie 6 Mrozaczków
Ten 7 przestał się rozwijać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
piękny wynik!!!!! Rewelacja!Cześć
Mamy ostatecznie 6 Mrozaczków
Ten 7 przestał się rozwijać.
o ludzie! Oby to był naturalny cud !!! Aaaa już oczytalamHej, ja jestem po wizycie.
W czerwcu robimy biopsje endo, jak będzie zapalenie to antybiotyki, a w lipcu transfer na encortonie i acardzie.
Ale mam dla Was hit: jestem po pobraniu krwi na betę, bo mam pęcherzyk w macicy![]()
Ja nawet przez minutę nie łudziłam się,.że to ciążao ludzie! Oby to był naturalny cud !!! Aaaa już oczytalam![]()
rozumiem… bo dlaczego miałoby się wydarzyć, już jesteśmy i tak przeczołgane. Ale przez chwile serduszko szybciej zabiło… piękne by to byłoJa nawet przez minutę nie łudziłam się,.że to ciąża![]()
Rozumiem, super, że mieliście taką możliwość. Trzymam kciuki za jak najszybsze powodzenie2x tak
Lekarka zna naszą historię, ze względu na moje amh podjęła decyzję o zapłodnieniu wszystkich które się do tego nadawały.
U nas było 9 dojrzałych więc zapłodnili "tylko" trzy więcej![]()
Biopsja endo jest w ramach refundacji jeśli są wskazania czy trzeba robić prywatnie ?Hej, ja jestem po wizycie.
W czerwcu robimy biopsje endo, jak będzie zapalenie to antybiotyki, a w lipcu transfer na encortonie i acardzie.
Ale mam dla Was hit: jestem po pobraniu krwi na betę, bo mam pęcherzyk w macicy![]()
Muszę płacić.Rozumiem, super, że mieliście taką możliwość. Trzymam kciuki za jak najszybsze powodzenie
Biopsja endo jest w ramach refundacji jeśli są wskazania czy trzeba robić prywatnie ?
Ja jestemA jest tu ktos z Invimed Wrocław? Były dwie dziewczyny chyba ??