reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
To serio wygląda na prawie pika jak w ciąży 😮

Jak to wgl dziewczyny z tym LH w wczesnej ciąży ? Faktycznie to lh rośnie i można nim wykryć tą ciążę wcześniej czy to wgl nie ma żadnego znaczenia ?
Gadam sporo z czatem, takie coś prawi..
Ja nawet nie probuje robić, żeby sobie w głowie nie uroić czegoś, bo jak widać nie zawsze wychodzą pozytywnie.
Screenshot_20250523_171423_ChatGPT.jpg

To serio wygląda na prawie pika jak w ciąży 😮

Jak to wgl dziewczyny z tym LH w wczesnej ciąży ? Faktycznie to lh rośnie i można nim wykryć tą ciążę wcześniej czy to wgl nie ma żadnego znaczenia ?
Ja pytałam swojego ginekologa i mówił żeby nie sugerować się tymi owulacyjnymi, bo nie raz wyjdzie pozytywny raz nie.

Ja pytałam swojego ginekologa i mówił żeby nie sugerować się tymi owulacyjnymi, bo nie raz wyjdzie pozytywny raz nie.
Tutaj na forum też był ten tematy poruszany, nie sugerujemy się testami owulacyjnymi w ciąży. Mogą wyjść, ale nie muszą, mogą zrobić bezsensowną nadzieję. Tylko testy ciążowe pokażą czy ciąża jest, ale też mogą dawać chujocienie więc najlepsza i najdokładniejsza jest beta.

Tutaj na forum też był ten tematy poruszany, nie sugerujemy się testami owulacyjnymi w ciąży. Mogą wyjść, ale nie muszą, mogą zrobić bezsensowną nadzieję. Tylko testy ciążowe pokażą czy ciąża jest, ale też mogą dawać chujocienie więc najlepsza i najdokładniejsza jest beta.
No właśnie te cienie... dlatego siedzę jak na szpilkach 🙈

O to to, jednym wyjdzie, innym nie i załamka...

reklama
Do góry