Patii26
Fanka BB :)
Wow, gratulacje !!Dziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, gratulacje !!Dziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()
Gadam sporo z czatem, takie coś prawi..To serio wygląda na prawie pika jak w ciąży
Jak to wgl dziewczyny z tym LH w wczesnej ciąży ? Faktycznie to lh rośnie i można nim wykryć tą ciążę wcześniej czy to wgl nie ma żadnego znaczenia ?
Gratulacje! Niech zdrowo się rozwijaDziewczyny bylam na becie dzisiaj bo stwierdzilam ze zamiast lecieć po testy nowe to zrobie poprostu bete i jest 12.20![]()
Mam nadzieję że wszystko pójdzie po naszej myśliTeż coś tak czuję![]()
Ja pytałam swojego ginekologa i mówił żeby nie sugerować się tymi owulacyjnymi, bo nie raz wyjdzie pozytywny raz nie.To serio wygląda na prawie pika jak w ciąży
Jak to wgl dziewczyny z tym LH w wczesnej ciąży ? Faktycznie to lh rośnie i można nim wykryć tą ciążę wcześniej czy to wgl nie ma żadnego znaczenia ?
Tutaj na forum też był ten tematy poruszany, nie sugerujemy się testami owulacyjnymi w ciąży. Mogą wyjść, ale nie muszą, mogą zrobić bezsensowną nadzieję. Tylko testy ciążowe pokażą czy ciąża jest, ale też mogą dawać chujocienie więc najlepsza i najdokładniejsza jest beta.Ja pytałam swojego ginekologa i mówił żeby nie sugerować się tymi owulacyjnymi, bo nie raz wyjdzie pozytywny raz nie.
No właśnie te cienie... dlatego siedzę jak na szpilkachTutaj na forum też był ten tematy poruszany, nie sugerujemy się testami owulacyjnymi w ciąży. Mogą wyjść, ale nie muszą, mogą zrobić bezsensowną nadzieję. Tylko testy ciążowe pokażą czy ciąża jest, ale też mogą dawać chujocienie więc najlepsza i najdokładniejsza jest beta.
O to to, jednym wyjdzie, innym nie i załamka...Tutaj na forum też był ten tematy poruszany, nie sugerujemy się testami owulacyjnymi w ciąży. Mogą wyjść, ale nie muszą, mogą zrobić bezsensowną nadzieję. Tylko testy ciążowe pokażą czy ciąża jest, ale też mogą dawać chujocienie więc najlepsza i najdokładniejsza jest beta.
A jaki próg powinien być we wczesnje ciąży? By ją dobrze utrzymać ?Mam proga, narazie się ładnie utrzymuje, mam identycznie jak w poprzedniej ciąży, wtedy miałam w 3dpo 18 i 4 dni później 14 a teraz 3dpo miałam 19 i dziś..
Zobacz załącznik 1704514