poziomkowa00
Fanka BB :)
Ja czasem sobie myślę że jak już mi się kiedyś jakimś cudem uda zajść w ciążę,to tego sikania na patyki będzie mi brakowaćJa Ci życzę żebyś ich nie zużyła i musiała sprzedać nadmiar![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja czasem sobie myślę że jak już mi się kiedyś jakimś cudem uda zajść w ciążę,to tego sikania na patyki będzie mi brakowaćJa Ci życzę żebyś ich nie zużyła i musiała sprzedać nadmiar![]()
Facelle, ładnie mi kreseczki pokazalyJaki test kupić o czułości 10 ? Najlepiej w Rossmanie ? Zatestuję w niedzielę jeszcze z ciekawości
10 w rossku to albo pink płytkowy,facelle strumieniowy,albo ten paskowyJaki test kupić o czułości 10 ? Najlepiej w Rossmanie ? Zatestuję w niedzielę jeszcze z ciekawości
Nieeee, pinki odpadają po tych akcjach10 w rossku to albo pink płytkowy,facelle strumieniowy,albo ten paskowy
Czy Ciebie pojebało ?!Wydałam o 9 rano 400 zł na Amazonie na sikańce więc nie będę oceniać.![]()
Poniedziałek pewniejszy. Poczekaj do poniedziałku.Poniedziałek pewniejszy ? O ilenie zawita
![]()
To Ty z góry stwierdzasz, że nie zajdziesz, w ciążę przez najbliższy rok ?A no bo ja chomikuję i mi starczą na dłużejPlus kupuje ładne do zbierania i brzydkie do TESTOWANIA WSTĘPNEGO.
Bo ja całe życie zostaję z przysłowiową dupa goła, jak trzeba to nigdy nie ma.![]()
Czy Ciebie pojebało ?!![]()
Facelle paskowy albo ten taki plastikowy, mi pokazał ciążęNieeee, pinki odpadają po tych akcjach![]()