reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Witam. Nie wiem czy długo tu zostanę. Ale bardzo bym chciała :)
ja mam taka sama nadzieje ☺️ jak sytuacja u Ciebie wyglada? U mnie wczoraj beta 91 i jutro robie przyrost 🙈 wiem ze na pewno przesunęła mi sie owulacja i była kilka dni później. Beta robiona 2 dni po terminie miesiączki - ale cykle miałam ostatnio po 25 a wcześniej 28 więc liczę ze ta beta wcale nie jest za niska 🙈

ja mam taka sama nadzieje ☺️ jak sytuacja u Ciebie wyglada? U mnie wczoraj beta 91 i jutro robie przyrost 🙈 wiem ze na pewno przesunęła mi sie owulacja i była kilka dni później. Beta robiona 2 dni po terminie miesiączki - ale cykle miałam ostatnio po 25 a wcześniej 28 więc liczę ze ta beta wcale nie jest za niska 🙈
To w którym dniu cyklu /ile dni po owulacji robiłaś betę?

Ja również wczoraj robiłam betę wynik 71.20 to jest prawdopodobnie 13dzien po owulacji. Robiłam też progresteron.
Jutro powtórzę

Cykle też mam różne. Ale też liczyłam że w 25 dniu powinna mi wyjść. I to właśnie dziś.
I tu jest problem bo od trzech dni boli mnie jajnik . Mocno. Jak na okres. Chociaż przed okresem mnie nie boli :( rano miałam dwie plamki na papierze :/ ogólnie się załamałam i skontaktowałam.z położna. Twierdzi że wyniki mam super i jeśli to tylko plamki to tak się zdarza

To w którym dniu cyklu /ile dni po owulacji robiłaś betę?

Ja również wczoraj robiłam betę wynik 71.20 to jest prawdopodobnie 13dzien po owulacji. Robiłam też progresteron.
Jutro powtórzę

Cykle też mam różne. Ale też liczyłam że w 25 dniu powinna mi wyjść. I to właśnie dziś.
I tu jest problem bo od trzech dni boli mnie jajnik . Mocno. Jak na okres. Chociaż przed okresem mnie nie boli :( rano miałam dwie plamki na papierze :/ ogólnie się załamałam i skontaktowałam.z położna. Twierdzi że wyniki mam super i jeśli to tylko plamki to tak się zdarza
betę robiłam w 28 dniu cyklu, wydaje mi się że około 14/15 dni po owulacji.

Mnie ogólnie rano pobolewa podbrzusze jak na okres, a tak to poza zmęczeniem nie mam jeszcze objawów. To w sumie moja 3 ciąża (pierwsza była poroniona). W drugiej ciąży pamiętam że jakoś 2 tygodnie po pozytywnym teście zaczęły mi się nudności które trwały do końca 1 trymestru 😬

Moja czwarta :) dwie szczęśliwe . Na tą już traciłam nadzieję stąd jeszcze trudniej gdy boję się że może coś zaraz się stać. Chociaż żadna ciąża już nigdy nie będzie w pełni bezpieczna ;(

Na razie staram się myśleć pozytywnie. Jutro zrobię betę.
U mnie teraz trzeba długo czekać na wyniki to tortury

Moja czwarta :) dwie szczęśliwe . Na tą już traciłam nadzieję stąd jeszcze trudniej gdy boję się że może coś zaraz się stać. Chociaż żadna ciąża już nigdy nie będzie w pełni bezpieczna ;(

Na razie staram się myśleć pozytywnie. Jutro zrobię betę.
U mnie teraz trzeba długo czekać na wyniki to tortury
ja też jutro, trzymam kciuki ☺️ wczoraj jak robiłam o 9:30 to dopiero około 19 wyniki miałam, więc więc o czym mówisz 🙈🙈🙈

Hej, tez sie witam nieśmiało :) mialam byc listopadowa mamą lecz niestety poronienie, wczoraj 13 dpo beta 80.20 i jutro tez ide na przyrost🤞🏻 mam nadzieje ze ta ciaza bedzie szczesliwa.. termin wedlug OM na 02.02

Hej, tez sie witam nieśmiało :) mialam byc listopadowa mamą lecz niestety poronienie, wczoraj 13 dpo beta 80.20 i jutro tez ide na przyrost🤞🏻 mam nadzieje ze ta ciaza bedzie szczesliwa.. termin wedlug OM na 02.02
witamy ☺️ kurcze widze ze wszytkie mamy podobne bety w podobnym czasie - to mnie uspokaja 😁 mi kazdy kalkulator pokazuje inaczej. Jeden 29.01 inny 01.02, 02.02 a w Medicoverze mi wyliczyli na 05.02 😅

Trzymam kciuki za jutro! 🩷

reklama
Witamy. To jutro będzie długi dzień dla nas :p
Ja też czekalam do 19. Telefon ci chwila sprawdzałam.

A myślicie że można w innym laboratorium zrobić? Czy lepiej w tym samym?

Do góry