marietta2112
Fanka BB :)
Miesiąc się jeszcze nie skończyłKiedyś na kreskach dobijałyśmy do tysiąca stron i ponad…![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miesiąc się jeszcze nie skończyłKiedyś na kreskach dobijałyśmy do tysiąca stron i ponad…![]()
Moja mama była rybką z 29 lutego 72![]()
To sa wlasnie te magiczne daty. Ja syna urodzilam na konca stycznia ale trzymalam go tak min do 06.01 a potem niech sie dziejeTeż mam znajomego z 29.02
On po prostu w te inne lata obchodzi urodziny 28.02
W sumie taka wyjątkowa data.
Jeszcze mój tata urodził się 31.12, moja przyjaciółka 01.01![]()
Moja znajoma ma córkę z 1.01 - urodziła się minutę po północyTeż mam znajomego z 29.02
On po prostu w te inne lata obchodzi urodziny 28.02
W sumie taka wyjątkowa data.
Jeszcze mój tata urodził się 31.12, moja przyjaciółka 01.01![]()
Tak, po owulacji jaśniejąA po owulce też jaśnieją tak? Bo ciężko stwierdzić czy jestem przed czy po... w czerwcu będzie łatwiej mi wyłapac
Bo my kobiety jesteśmy wariatkiu mnie dizisaj 6dpo i taki owulakIdk po co to sobie robiłam
![]()
Liczyć od żywego krwawieniaU mnie chyba cos sie rozkreca, pojawilo sie krwawienie takie jakie mam zazwyczaj podczas miesiaczki. No i przy tym pojawia sie odwieczne pytanie, 1 dc licze od dzis czy od jutra? Tego jest tyle co kot naplakal. Mysle, ze punkt kulminacyjny bedzie jutro.
Zywe jest, ale malo.Liczyć od żywego krwawienia