Tylko właśnie on ma często wyjazdyJeśli używasz flo to możesz go podpiąć pod to.
Ja po pytaniach kiedy potrzebny jest w domu, tak zrobiłam.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko właśnie on ma często wyjazdyJeśli używasz flo to możesz go podpiąć pod to.
Ja po pytaniach kiedy potrzebny jest w domu, tak zrobiłam.![]()
Ale wiesz co, Kochana? Tak sobie myślę, że człowiek jest bardziej wkurwiony na świat jak słyszy "mieliście pecha", bo nie było konkretnej przyczyny, ale może to i na swój sposób lepiej? W sensie, że nie przez coś super poważnego, co tylko pogłębiłoby Twoje obawy na przyszłość. Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz.Jest.
Większego pecha nie moglismy miec . czekam na okres teraz jak nigdy .a tu cisza .
Tylko właśnie on ma często wyjazdyjuż mu powiedziałam, że 6,7,8 czerwiec naprawiamy pralkę w łazience, a potem to we wtorek go musze jeszcze dorwac i zobaczę jak się te owulaki będą zachowywać
ale apka już mi wyliczyła owu na 9 czerwca, jeśli tak by było i ideolo!!!
My też mamy bardzo ograniczone starania bo mąż jest tylko na weekendy. Przyszły miesiąc pokazuje mi owu w sobotę to byłoby idealnie, ale no wiadomo jak to jestTylko właśnie on ma często wyjazdyjuż mu powiedziałam, że 6,7,8 czerwiec naprawiamy pralkę w łazience, a potem to we wtorek go musze jeszcze dorwac i zobaczę jak się te owulaki będą zachowywać
ale apka już mi wyliczyła owu na 9 czerwca, jeśli tak by było i ideolo!!!
Nie miał za bardzo co liczyćZnając facetów to jak mu powiedziałaś to kalkulował jak czesto jest.
Dlatego się aż zamyślił.
Taaak, już mi córka ostatnio pytała się czy naprawiać idziemy znowu czy jak, jeszcze skwitowala że bubla takiego kupiliśmy.A to Ty tak tę pralkę naprawiasz.![]()
U mnie 3 seksy na cykl to dużoNie miał za bardzo co liczyćbo u nas seksu od kilku cykli mało jest. Zdarzały się maratony,że prawie cały tydzień bez przerwy a było i tak ,że przez cały cykl 3 seksy
![]()
No.@kami1094 mój uważa ,że ja mam obsesję na punkcie swojego cyklu - a wystarczyło,że oglądaliśmy jakiś czas temu serial 39 i pół i Anka, aktualna ale ex żona głównego bohatera zemdlała i się okazało,że jest w 3mc ciąży. Ja do Starego,że jak to możliwe,że nie zwróciła uwagi,że nie ma okresu tyle czasu,że rozumiem miesiąc przegapić ( gdy nie ma się pcos itp.) ale 3 mc? A on ,że nie każda kobieta ma na punkcie okresu obsesję jak jaojjj by się zdziwił ile kobiet pilnuje swojego cyklu
Wiesz - mi to tylko jedno w głowieU mnie 3 seksy na cykl to dużo![]()