reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Jeśli używasz flo to możesz go podpiąć pod to.
Ja po pytaniach kiedy potrzebny jest w domu, tak zrobiłam. 😆
Tylko właśnie on ma często wyjazdy 😔 już mu powiedziałam, że 6,7,8 czerwiec naprawiamy pralkę w łazience, a potem to we wtorek go musze jeszcze dorwac i zobaczę jak się te owulaki będą zachowywać 😆 ale apka już mi wyliczyła owu na 9 czerwca, jeśli tak by było i ideolo!!!

reklama
Jest.
Większego pecha nie moglismy miec . czekam na okres teraz jak nigdy .a tu cisza .
Ale wiesz co, Kochana? Tak sobie myślę, że człowiek jest bardziej wkurwiony na świat jak słyszy "mieliście pecha", bo nie było konkretnej przyczyny, ale może to i na swój sposób lepiej? W sensie, że nie przez coś super poważnego, co tylko pogłębiłoby Twoje obawy na przyszłość. Jeszcze będzie pięknie, zobaczysz.

Tylko właśnie on ma często wyjazdy 😔 już mu powiedziałam, że 6,7,8 czerwiec naprawiamy pralkę w łazience, a potem to we wtorek go musze jeszcze dorwac i zobaczę jak się te owulaki będą zachowywać 😆 ale apka już mi wyliczyła owu na 9 czerwca, jeśli tak by było i ideolo!!!

A to Ty tak tę pralkę naprawiasz. 🤣🤣🤣

My też mamy bardzo ograniczone starania bo mąż jest tylko na weekendy. Przyszły miesiąc pokazuje mi owu w sobotę to byłoby idealnie, ale no wiadomo jak to jest

@kami1094 mój uważa ,że ja mam obsesję na punkcie swojego cyklu - a wystarczyło,że oglądaliśmy jakiś czas temu serial 39 i pół i Anka, aktualna ale ex żona głównego bohatera zemdlała i się okazało,że jest w 3mc ciąży. Ja do Starego,że jak to możliwe,że nie zwróciła uwagi,że nie ma okresu tyle czasu,że rozumiem miesiąc przegapić ( gdy nie ma się pcos itp.) ale 3 mc? A on ,że nie każda kobieta ma na punkcie okresu obsesję jak ja 😅 ojjj by się zdziwił ile kobiet pilnuje swojego cyklu

@kami1094 mój uważa ,że ja mam obsesję na punkcie swojego cyklu - a wystarczyło,że oglądaliśmy jakiś czas temu serial 39 i pół i Anka, aktualna ale ex żona głównego bohatera zemdlała i się okazało,że jest w 3mc ciąży. Ja do Starego,że jak to możliwe,że nie zwróciła uwagi,że nie ma okresu tyle czasu,że rozumiem miesiąc przegapić ( gdy nie ma się pcos itp.) ale 3 mc? A on ,że nie każda kobieta ma na punkcie okresu obsesję jak ja 😅 ojjj by się zdziwił ile kobiet pilnuje swojego cyklu
No. :D Ale też czuję, że z moim by się świetnie dogadał 😁

reklama
Do góry