reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
No. :D Ale też czuję, że z moim by się świetnie dogadał 😁
To mówisz ,że masz podobnego faceta?
Mój ogólnie stąpa twardo po ziemi, zawsze taki konkretny jest a bywa ,że mam go ochotę zatłuc taboretem bo żartuje cały dzień. Jesteśmy jeszcze w trakcie budowy, co go też stresuje- to ja go tyle nie miele o badania nasienia czy inne. Cieszę się ,że chociaż jakieś suple zaczął brać 🙄

Znam to. :-) Teraz przez starania no to logistyka jest dopięta w płodne, ale potem to każdy ma poczucie, że wreszcie można odetchnąć.
U nas co weekend mamy 2 lub 3 dniowy maraton i w tyg to już posucha...czasem raz w środku tyg 😏 w te dwie ciąże poronione zaszłam z niedzielnej owulacji...jakby teraz była jak apka pokazuje poniedziałek to byłoby pięknie.

Ja to wam zazdroszczę, u mnie to wystarczy 3 dni przerwy i mój mąż odstawia teatr polskiej telewizji, że niby ostatni raz to w zeszłym miesiącu było. 🤡
U mnie to samo. Dla mojego męża to najlepiej żebyśmy się kochali dwa razy dziennie xd czasami cieszę się jak jest ten okres bo chociaż wtedy mi dupy nie truje

To mówisz ,że masz podobnego faceta?
Mój ogólnie stąpa twardo po ziemi, zawsze taki konkretny jest a bywa ,że mam go ochotę zatłuc taboretem bo żartuje cały dzień. Jesteśmy jeszcze w trakcie budowy, co go też stresuje- to ja go tyle nie miele o badania nasienia czy inne. Cieszę się ,że chociaż jakieś suple zaczął brać 🙄
No brzmi bardzo podobnie :D. Mój dokładnie tak samo - bierze wszystko na chłodno, w przeciwieństwie do mnie jest też cierpliwy, myśli strategicznie, mało wylewny, bardzo konkretny. Jakby trzeba było badać nasienie to nie widzę tego kompletnie 😂, to taki typ, że choćby go głowa tydzień nawalała, to tabletki nie połknie. 🤣 Generalnie to ja zawsze mówię, że jestem pełna podziwu dla samej siebie, że go jeszcze przez tyle lat nie udusiłam jak spał. 😂 U nas ja jestem po prostu drama queen, przeżywam wszystko, a on zawsze wtedy ma wyraz twarzy pt. "Boże, za co?" 😂

U mnie to samo. Dla mojego męża to najlepiej żebyśmy się kochali dwa razy dziennie xd czasami cieszę się jak jest ten okres bo chociaż wtedy mi dupy nie truje

To u mnie okres to też jest ostrzał pytań. 🤣
A już jest? A kiedy przejdzie? A to nie chcę? No szkoda. Ale czy są prognozy, że zaraz sobie pójdzie ten okres? Aha nie ma. Ale jakby były to on chce wiedzieć. 🤡

No brzmi bardzo podobnie :D. Mój dokładnie tak samo - bierze wszystko na chłodno, w przeciwieństwie do mnie jest też cierpliwy, myśli strategicznie, mało wylewny, bardzo konkretny. Jakby trzeba było badać nasienie to nie widzę tego kompletnie 😂, to taki typ, że choćby go głowa tydzień nawalała, to tabletki nie połknie. 🤣 Generalnie to ja zawsze mówię, że jestem pełna podziwu dla samej siebie, że go jeszcze przez tyle lat nie udusiłam jak spał. 😂 U nas ja jestem po prostu drama queen, przeżywam wszystko, a on zawsze wtedy ma wyraz twarzy pt. "Boże, za co?" 😂
A to też trochę mój, teraz jak dostałam okres to pogłaskał mnie po głowie i tylko z pracy napisał czy się "zmartwiłam bardzo" ? 😁 A tak wszelkie emocje w sobie chowa..

Ps. Czy mam dziś wolne i poszłam na trip po lumpach? A jak 😁😁

reklama
Moje go to dosłownie za język trzeba ciągnąć, odkąd poszedł do wojska to zupełnie inny człowiek jak go poznałam :( ciągle zestresowany, małomówny, zamknięty w sobie a jeszcze dowalilismy sobie kredyt to tym bardziej nic nie chce mi mówić. Uważa że on jest mężczyzna ma całość brać na swoje barki. Przez ten stres to trochę słabo w sprawach łóżkowych

Do góry