reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
@Usagitsukino - złapałaś półpasiec? 😱 Jak się czujesz wogóle?
Tak 😵‍💫 nie zdążyłam się jeszcze tutaj „pochwalić”. Powiem Wam dziewczyny, że mam dość. Najpierw ten ząb, dziś miała być wizyta i miałam nadzieję, że coś zaradzi w tu zonk - wizytę musiałam odwołać, bo wczoraj wstałam z dziwną wysypką na twarzy.

No i niby półpasiec. Faktycznie objawy pasują, miejsce trochę nietypowe, ale chyba nie mam wyjścia i muszę zacząć brać ten heviran.

Tak 😵‍💫 nie zdążyłam się jeszcze tutaj „pochwalić”. Powiem Wam dziewczyny, że mam dość. Najpierw ten ząb, dziś miała być wizyta i miałam nadzieję, że coś zaradzi w tu zonk - wizytę musiałam odwołać, bo wczoraj wstałam z dziwną wysypką na twarzy.

No i niby półpasiec. Faktycznie objawy pasują, miejsce trochę nietypowe, ale chyba nie mam wyjścia i muszę zacząć brać ten heviran.

Biedulo! A chorowałaś kiedyś na ospę?
Myślę, że jeśli mówiłaś lekarzowi o ciąży to raczej głupoty nie zrobił dając ten Heviran.
Przykro, że tak Cię cholerstwa dopadły jednocześnie, ten ząb i teraz jeszcze to. Trzymam kciuki, że się wykurujesz szybko. 🫂

A wizytę u gina dziś masz pierwszą?

Biedulo! A chorowałaś kiedyś na ospę?
Myślę, że jeśli mówiłaś lekarzowi o ciąży to raczej głupoty nie zrobił dając ten Heviran.
Przykro, że tak Cię cholerstwa dopadły jednocześnie, ten ząb i teraz jeszcze to. Trzymam kciuki, że się wykurujesz szybko. 🫂

A wizytę u gina dziś masz pierwszą?
Dziękuję! Na szczęście ospę już miałam.

Dzisiaj druga wizyta 🙏 oby było ♥️

Wydaje mi się, że pracuje w szkole więc tam trochę ciężko sobie zorganizować jedzenie, przerwy krótkie wiadomo - a i zamówić trochę problematycznie. Jeśli nie ma okienka trochę lipa.
Tak, w szkole specjalnej więc nie mamy normalnych przerw, jesteśmy z dziećmi cały czas, także nie ma opcji wyjścia do sklepu. Ale poratowały mnie koleżanki. U mnie jest o tyle trudno że dodatkowo ja nie jem nabiału w każdej postaci więc muszę znać składy 🥲

reklama
Do góry