koko.sanka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie dałam ładnego tytułu a proszę skala ładna grupa mi wyszłaTak, ino tam ładnie napisz wszystko i ładny tytuł zapodaj, wiesz jakieś rymy, szmery, bajery itd...
![]()
MOKRE MIESZKIDla zakładającej wątek, może się przyda, zaskocz nas![]()
Może jakieś magiczne czary na te czerwcowe badyleI moze jeszcze frytki do tego?
![]()
CZERWCOWE KRESKI- NASZE CHŁOPY MAJĄ MOKRE MIESZKIMOKRE MIESZKI„gorące czerwcowe kreski spocą się nieogolone mieszki”
![]()
Dopóki nie ma okresu jest nadzieja, może to Implantacja!Mnie coś na okres chyba kręci, takiego śluzu troszkę miałam kremowego,lekko brązowego, 26 DC także małpiszon zawita to chyba testować nie będę ale zobaczymy jak to się rozwinie bo na niepokalane poczęcie nie liczyłamw czerwcu na ławeczkę usiądę i zapisze się na testowanie dopiero,gdy będą seksy w płodne bo tak to bez sensu jest się nakręcać. Jeny to już czerwiec,pół roku za nami
![]()
A weź, bo już zapomniałam że smaka miałam...I moze jeszcze frytki do tego?
![]()
Chatgpt nigdy nie zawiedzieDla zakładającej wątek, może się przyda, zaskocz nas![]()