reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Czy tylko mi się 3 noc z rzędu śnią romanse? 😳 Czy to coś znaczy może?

Szczerze? Mi się generalnie w życiu nigdy nie śni seks. Ogólnie jakieś romanse, dziwne sytuacje itd. Ale seks nigdy.
Dzień przed tą betą 1.4 śnił mi się seks, z kolegą z pracy - swoją drogą dość znanym :D który mi się nigdy nie podobał, no masakra, taki wstyd - jeszcze następnego dnia widziałam go w pracy więc w ogóle miałam w głowie takie WTF :D

reklama
Czat gbt daje mi nadzieję, jeśli wczoraj było implantacyjne to może serio jeszcze za wcześnie 😭😭

Załączniki

• IMG_8976.png
    IMG_8976.png
    189,3 KB · Wyświetleń: 51
Hej ;) mój mały update. Wczoraj byliśmy w klinice. Nasienie mocna poprawa, morfologia z 4% na 8% 😯 i liczebność plemników z 11 mln na 14,5. Jesteśmy zadowoleni ❤️ U mnie, jak to Pani doktor powiedziała piękna owulacja z prawego jajnika. Niestety zawsze musi coś się wydarzyć polip endometrialny średniej wielkości. Czeka mnie w następnym miesiącu histeroskopia.

Szczerze? Mi się generalnie w życiu nigdy nie śni seks. Ogólnie jakieś romanse, dziwne sytuacje itd. Ale seks nigdy.
Dzień przed tą betą 1.4 śnił mi się seks, z kolegą z pracy - swoją drogą dość znanym :D który mi się nigdy nie podobał, no masakra, taki wstyd - jeszcze następnego dnia widziałam go w pracy więc w ogóle miałam w głowie takie WTF :D
A wiesz co? Ja w zeszłym cyklu tak sobie powtarzałam, że Ty wyłapałaś tę betę 1,4 i tak wystrzeliła, i tak bardzo chciałam żeby u mnie też tak było... Nawet odkopałam jakieś zdjęcie Twoich testów. 😀

Czat gbt daje mi nadzieję, jeśli wczoraj było implantacyjne to może serio jeszcze za wcześnie 😭😭
cześć, przepraszam że się wtrącę, ale chcę dodać Ci nadzieji ☺️ w poprzedniej ciąży 25 grudnia dostałam takiego lekkiego różowego plamienia, płakałam bo myślałam że to okres. Ale następnego dnia nie było. I kolejnego też nie. Test zrobiłam 29 grudnia i była odrazu czerwona krecha ☺️ tym razem robiłam test niby 13 dni po owulacji, nic. Dzień później byłam u ginekologa który stwierdził że nic nie wskazuje na ciąże, raczej będzie okres.. a tu w niedzielę pozytywny test.. trzymam kciuki za pozytywną betę i wierzę że test będzie pozytywny 💕💕💕

cześć, przepraszam że się wtrącę, ale chcę dodać Ci nadzieji ☺️ w poprzedniej ciąży 25 grudnia dostałam takiego lekkiego różowego plamienia, płakałam bo myślałam że to okres. Ale następnego dnia nie było. I kolejnego też nie. Test zrobiłam 29 grudnia i była odrazu czerwona krecha ☺️ tym razem robiłam test niby 13 dni po owulacji, nic. Dzień później byłam u ginekologa który stwierdził że nic nie wskazuje na ciąże, raczej będzie okres.. a tu w niedzielę pozytywny test.. trzymam kciuki za pozytywną betę i wierzę że test będzie pozytywny 💕💕💕
Każde słowo wsparcia jest na wagę złota, dziękujemy 🩷🧡💛💙🩵

Ja znowu podkreślę, że nie chcę tu każdego pocieszać na siłę, ale ja naprawdę WIERZĘ. Pomijając to, że hcg normalnie jest wykrywalne później w moczu niż we krwi, to czytałam też, że u niektórych osób testy mogą wychodzić pozytywne później niż u innych ze względu na pracę nerek. W sensie, że jakby jeszcze później do tego moczu przenika. Oczywiście jestem laikiem total, ale chwytam się każdego takiego faktu. 💜

Dziękuję! Liczę że i u mnie tak będzie… jak beta będzie dziś negatywna to czekam do 3 czerwca.

reklama
Do góry